20 Nisan 2024 Cumartesi

800 Müjdeci Tıp Görevlisi, Filipinlerde Yardım Edecek

Adventist Dünya Radyosu; Temmuz ayından itibaren Filipinler’deki mobil kliniklerde kısa dönemli gönüllü hizmet için 800 tıp alanında uzman müjdecilere ihtiyaç duyulduğunu duyurdu.

Tıbbi hizmetler, 9-11 Temmuz tarihleri ​​arasında Filipinler’de bulunan Puerto Princesa’daki Palawan Coliseum’da (Palawan Adası) verilecek.

Life Source Uluslararası Tıp Kliniği; Dünya Adventist Radyosu (AWR), «Total Member Involvement» hareketi ve doktor Lelouch Lewis ortaklığında hizmet verecek.

Palawan’daki mobil klinik tam gün çalışacak, akşam ise tüm hastalar evanjelist toplantılarına davet edilecek.

Lelouch Lewis: “Son birkaç yılda çeşitli ülkelerden uluslararası mobil klinikler açmamız için talep alıyorum. Açacağımız Life Source Uluslararası Tıp Kliniği Filipinler’de açtığımız ilk uluslararası mobil klinik olmasından ziyade, dikkat çekici ve yenilikçi bir hizmet merkezi olacaktır” açıklamasında bulundu.

Lewis; konferans için geniş bir alan, kaliteli ve uygun fiyatlı bir otel, hastane desteği, tıbbi ekipmanlar ve ücretsiz vejetaryen kahvaltıları dahil olmak üzere birçok kilit konuları oldukça hızlı ve zorlanmadan çözebildiklerini aktardı.

Lelouch Lewis: “Mobil Kliniği oluşturma süreci içerisinde Tanrı’nın gücü açık bir şekilde hissedildi ve herkes O’nun adını yüceltip güçlü işleri için şükretti” dedi.

2014 yılında başlayan “sağlığınız için en iyi yol” hareketinin kurucu ortağı Lela Lewis, insanlara yardım etmeye, engelli kişilerin fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak için serbest mobil klinikler açarak başladı.

O zamandan beri, Amerika Birleşik Devletleri’nin büyük şehirlerinden yaklaşık 30 bin kişi hem tıbbi yardım aldı hem de kilise ile tanıştı. (CNL News, Life Source International/OD)

Episkopos Kayyal, İskenderun’da Kadının Hristiyanlıktaki Rolünü Anlattı

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde yapılacak Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Nepal’de Dört Hristiyan Yargılanıyor

Nepal'in doğusundaki Madhesh eyaletinde dört Hristiyan, halkı din değiştirmeye zorladığı iddiasıyla yargılanıyor. İnanlılar, 10 Mart'ta Kolhabi kasabasında Hristiyan...

Hong Kong Katolik Kilisesi Tedirgin

Çin Halk Cumhuriyeti'nde kabul edilen yeni güvenlik yasası nedeniyle Hong Kong'taki Katolikler arasında endişe hakim. Milli Güvenlik...

Irak’ta Çay Evi Umut Veriyor

IŞİD 2014 yılında Irak'ın Ninova Eyaleti'nde bulunan Karakuş'u işgal etmeden önce Najeeb adlı Hristiyan, çay evi işletiyordu....

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi