29 Mart 2024 Cuma

CBN, Görmezden Gelinen Haberler İçin 24 Saat Yayına Başladı

Hristiyan Yayın Ağı CBN, seküler medyanın görmezden geldiği haberleri vermek için 24 saat yayın yapan bir haber kanalını faaliyete geçirdi.

Christian Broadcasting Network, kuruluşun seküler yaygın medya tarafından haber yapılmadığını söylediği ulusal ve uluslararası haberleri yayınlayacak ilk 24 saat yayın yapan Hıristiyan haber kanalı olan CBN News Channel’ı faaliyete geçirdi.

CBN CEO’su Gordon Robertson The Christian Post’a, “CBN News Channel, insanların duymadıkları veya tüm yönleriyle haber alamadıkları konular hakkında haber verecek” diye belirtti.

“Ortadoğu’da, Rusya, Çin ve Hindistan’da belki BBC hariç hiç kimsenin haber içeriğine almadığı Hristiyanlara yapılan zulümler var” dedi.

Robertson, haber kanallarının izleyicilere “seküler medyada duymadıkları şeyleri” anlatacağını ileri sürdü.

Medya önyargısı ve yeni haber ağının gazetecilik dürüstlüğünü nasıl sağlayacağı sorulduğunda, Robertson haberlerinde hiçbir önyargı göstermeyeceklerine dair güvence verdi.

“CBN News, saldırgan olmayı veya hikayenin tarafı olmayı istemiyor.  Bunun yerine, izleyicilerimize saygı duyuyor ve onların röportaj yapanın söylediklerine inanıp inanmayacağına ya da katılıp katılmadığına dair izleyicilerin kendi kararlarını vermesine izin vermeyi tercih ediyoruz” dedi.

CBN News Channel, Los Angeles, Atlanta, Detroit, St. Louis ve Nashville dahil olmak üzere 15 yerde bulunacak.  Ayrıca, CBN News Channel.com’dan veya CBN News uygulamasından da izlenebilir.

CBN’nin kurucusu ve başkanı CP ile paylaştığı açıklamasında, “İzleyiciler günün haberlerini ve hem burada hem de yurtdışındaki güncel olayların onları nasıl etkilediğini anlamayı sabırsızlıkla bekliyor” dedi. “Dünyanın dört bir yanındaki düzinelerce ülke ve insani yardım çalışmalarındaki haber bürosu ve muhabirleri ile CBN News Channel, dünyanın sıcak bölgelerinde yer almakta ve yeni izleyicilerin ilgisini çekecek yeni formatlarda önemli haberler sunmak için benzersiz bir konuma sahip.”

Hristiyan bakış açısıyla sunulan Kanal, Virginia Beach merkezinden ve diğer konumlarından canlı ve son dakika haberlerini bir arada sunuyor.(ugchristiannews.com)

Papa Françesko, Kutsal Perşembe Ayini’nde Kadın Mahkumların Ayaklarını Yıkadı

Papa Françesko, 'hizmet ve tevazu anlayışını' vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiği Kutsal Perşembe ayini sırasında, Roma'daki bir hapishanede 12...

BM: 35 Milyon Çocuk Tehlikede

DÜNYADA HER 6 SANİYEDE 1 ÇOCUK ÖLÜYOR Birleşmiş Milletler (BM), 5 yaş altı çocuk ölümlerinde görülen azalmaya rağmen...

İzmir’de Kutsal Çarşamba ve Kutsal Perşembe Kutlamaları

İzmir Aziz Yuhanna Katedrali’nde Çarşamba Krizma (Kutsal Yağların Takdisi) Ayini 27 Mart Çarşamba; Kutsal Perşembe (Mesih İsa’nın...

İskenderun’da ‘Paskalya Perhiz Yemekleri’ Etkinliği Başladı

Ortodoks Kiliselerinde, Paskalya Bayramı öncesi tutulan ‘Büyük Oruç’ Devresine girilmesiyle, İskenderun’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Paskalya Perhiz Yemekleri’ etkinliği...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi