29 Mart 2024 Cuma

Dua Kanseri Yendi

Çinli Hristiyan bir çift ağzında tümörle doğan evlat edindikleri bebeği, dualarıyla kurtardı. Tanrı, yetim kalan bebeğe yeni bir ev bağışlamakla kalmadı, ailenin hayatlarını değiştiren bir mucize de yaşatmış oldu.

 Dünyanın en kalabalık ülkesi terkedilmiş bebekler krizi ile karşı karşıya. Çin’de her gün daha fazla anne doğumsal anormallikleri olan çocuklarını reddediyor.

Çinli Fu Chun Zi ve eşi Hio Li uzun yıllar boyunca çocuk sahibi olma hayali ile yaşıyordu. Hristiyan olan çift, en sonunda  2011 yılında yetim kalan bir bebeği evlat edinmeye karar verdiler ve yaşadıkları bölgeye yakın bir yetimhaneden haber geldiğinde çok mutlu oldular.

Fakat çiftin mutluluğu kötü bir haber ile gölgelendi. Evlat edindikleri bebek ağzında bir şişlik ile doğmuş, şişlik bebeğin yemesine ve içmesine engel oluyordu.

Çin yerel kilisenin Pastör yardımcısı Kate Gu, çiftin büyük zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını, tüm zorluklara rağmen kilise ve kardeş kiliselerle dua ettiklerini söyledi. Dünyanın her yerinden birçok Hristiyan küçük çocuk için dua etti. Zaman içerisinde bebeğin sağlığında hiçbir değişiklik olmamasına rağmen Fu Chun Zi ve eşi Hiao Li umutlarını kaybetmeden dua etmeye devam ettiler.

Bir gün Zi ve eşi Hiao, bebeğin bir şey tükürdüğünü fark ettiler. Şaşırtıcı ama gerçek, bebek boğazındaki tümörü tükürmüştü. Çift, kesinlikle bu olayın bir mucize olduğunu ve sadece Tanrı’nın böyle bir durumdan bebeklerini kurtarabileceğini, Hristiyanların birlik olup dua ettiğinde aşamayacakları hiçbir sorunun olmayacağını söyleyerek Tanrı’nın bu güzel mucizesi karşısında gözyaşlarına hakim olamadıklarını belirttiler. Tanrı, yetim kalan bebeğe yeni bir ev bağışlamakla kalmadı, ailenin hayatlarını değiştiren bir mucize de yaşatmış oldu. (Olga Daşcinscaia)

Ermeni Apostolik Kiliselerinde ‘Büyük Perşembe’ Törenleri Gerçekleşti

Ermeni Apostolik Kiliselerinde "Büyük Perşembe" günü "Intriyats Badarak" (Son Akşam Yemeği), Vodınlıva (Ayak yıkama) ve Latsi Kişer...

İskenderun Katedrali’nde Kutsal Perşembe Ayini Gerçekleşti

Rab İsa Mesih’in havarileri ile birlikte yediği son akşam yemeğinin anıldığı ‘Kutsal Perşembe’ Ayini, İskenderun’da hüzünle gerçekleştirildi. Kutsal...

Papa Françesko, Kutsal Perşembe Ayini’nde Kadın Mahkumların Ayaklarını Yıkadı

Papa Françesko, 'hizmet ve tevazu anlayışını' vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiği Kutsal Perşembe ayini sırasında, Roma'daki bir hapishanede 12...

BM: 35 Milyon Çocuk Tehlikede

DÜNYADA HER 6 SANİYEDE 1 ÇOCUK ÖLÜYOR Birleşmiş Milletler (BM), 5 yaş altı çocuk ölümlerinde görülen azalmaya rağmen...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi