18 Nisan 2024 Perşembe

Hristiyan Kahve Dükkanı Sahibi Bekar Annelere Araba Veriyor

Aralık ayında faaliyete geçmiş olan Burly Man Coffee, Mesih’in yüceliği için 100 bekar anneye araba vermek istediğini söyledi. Bu kampanyanın “İyilik Yap. İyi Kahve İç” sloganlarını yansıttığını söyledi.

Şirket kurucusu Jeremy Wiles, Fox News’a “Hristiyan bir şirket olarak Mesih’in elleri ve ayakları olmalıyız. Bence sadece Pazar günleri kiliseye gidip, haftanın geri kalanında Hristiyanmış gibi davranamazsın. Tüm ülkede, Burly Man Coffee ile aynı değerlere sahip olan birçok Hristiyan var” dedi.

Şirket kendi websitesinde şu yazıyı paylaştı, “Diğer erkeklerin bıraktıkları boşlukları biz dolduruyoruz. Wiles, başka bir kahve firmasının “Planlı Ebeveynlik” için olan desteğine değindi. İşverenlerinin bağışlarını kürtajı sağlayanlara ulaştırdıklarını belirtiyor.

 “Onlar ölümü destekliyorlar, bizse yaşamı,” diyen Wiles, “Uzun zamandır kahve konusunda çok tutkuluyduk ve dedik ki, neden sadece kahve satmaktan daha fazlasını yapmayalım?” diye düşündüklerini söyledi ve kampanyanın babasız büyüme sorununa da karşılık vermeye yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.

“Eğer ülkemizin en fakirleşmiş yerlerine bakarsanız silahlı şiddet, suç ve açlık olduğunu göreceksiniz ama aslında bu sorunların kökeninde babasız büyümek yer almaktadır,” dedi.

Fox News haberine göre, Burly Man Coffee’den arabasını alan ilk bekar anne, dilsiz ve otistik bir oğlu olan Celeste Bokstrom oldu. Wiles’ın şirketi aynı zamanda anneye bakım ve alışveriş hediyesi verdi. Oğluna da iletişim kurmasına yardımcı olabilmesi için bir iPad hediye etti.

Celeste Bokstrom, “Tanrı’nın zorluklarımı bildiğine inanıyordum ve imanım vardı ama hiç bu kadarını beklememiştim, bir arabaya sahip olmak dünyamı değiştirdi. Aynı zamanda da Logan şu an hakettiği yardımı görüyor. Çok minnettarım” dedi. (CHL)

Dünyanın En Yaşlı Adamı Hayatını Kaybetti

Günde iki kez tesbih duası yapan ve dünyanın en yaşlı erkeği unvanına sahip olan Vicente Pérez Mora,...

Uyanış Gençliği’nde Hristiyanların Topluma Etkisi Konuşuldu

İstanbul'un farklı kiliselerinden gençler 6 Nisan Cumartesi günü, Uyanış Gençliği’nde yeniden bir araya geldi. Sunuculuğunu Dirisu Kilisesi’nden...

Kilise Yakınlarında Bir Araç Dolusu Yanmış Kutsal Kitap Bulundu

Tennessee'deki Global Vision Bible Kilisesi'nden pastör Greg Locke, kilise yakınlarındaki bir araçta yaklaşık 200 adet Kutsal Kitap'ın...

Hristiyan Doktrininin Siyasete Entegre Edilmesi İsteniyor

6-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Avrupa Parlamentosu milletvekili seçimleri öncesinde episkoposlar, devlet ve kilise arasındaki ilişkinin...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi