25 Nisan 2024 Perşembe

Katy Perry’nin Ebeveynleri Yargılanıyor

Livenet’in haberine göre, Katy Peryy’nin annesi olan Hristiyan Yazar ve Topluluk Önderi Marry Hudson, son dönemlerde kendisi ve kocasının Hristiyan topluluklar tarafından yargılandıklarını ve kendilerine sırtlarını döndüklerini söylüyor.

Hudson, hamilelik dönemini hatırladığında Katy için nasıl dua ettiğini ve ”Bu çocuk Tanrı için büyük işler yapacak” dediğini hatırlıyor. 9 yaşındaki Katy’nin muazzam ilahiler yazdığını ve söylediğini anlatan Hudson, “Topluluk için büyük bir bereket kaynağı haline gelmişti. Onu dinleyen herkes ağlıyordu” diyor.

Katy, Hristiyan ilahileri söyleyen bir şarkıcısı olmak istiyordu ancak,  2001’de yayınlandığı Hristiyan ezgileri ile dolu olan albüm hiç satmadı. Bunun üzerine 17 yaşında Hollywood’a taşındı ve tek gecede “i kissed a girl” adlı single çalışmasıyla şöhret oldu. Annesi “ Kızımın ne yöne doğru gittiğini gördüğümde içim paramparça oldu” diyor.

Katy’nin kariyeri giderek yükseliyordu, daha 32 yaşındayken 92 milyon satan albümü R.E.M, Coldplay, Red Hot Chilli Peppers dan çok daha fazlaydı. Bunun yanı sıra Barack Obama‘ya özel bir konser verdi.

Katy’nin birçok seveni onun Hristiyan bir evde büyüdüğünü biliyor. Hudson, “ Kötü olan sevincimi çalmaya çalışıyor, sıkça depresyonla mücadele ediyorum. Yakın arkadaşlarından kızımın tekrar Tanrı’ya yaklaşması için dua etmelerini rica ediyorum” diyor ve sözlerine “Çocukları Tanrı’dan uzaklaşan ebeveynlerin onlara öfke duymaması gerek, onları koşulsuz sevmeye devam etmemiz gerek, sadece Tanrı’nın sevgisi onları geri getirebilir” diye ekliyor.(Zülal A.)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Ermeni Kiliselerinde Kırmızı Pazar Haftası

Ermeni Kiliselerinde "Garmir Giragi" (Kırmızı Pazar) haftası kutlandı. Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Samatya Surp Kevork...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi