20 Nisan 2024 Cumartesi

Mario Lopez, İsa’nın Vaftiz Olduğu Nehirde Vaftiz Oldu

Aktör ve TV sunucusu Mario Lopez İsrail’deki Ürdün Nehri’nde vaftiz olduğunu söyledi.

44 yaşındaki sanatçı vaftiz sırasındaki hislerini twitter üzerinden hayranlarıyla paylaştı.

“Şu anda Ürdün Nehri’nde Vaftizci Yahya’nın İsa Mesih’i vaftiz ettiği yerdeyiz ve ben de az sonra vaftiz olacağım,” dedi Lopez.  ” Harika bir gün. Bir Katolik papaz beni vaftiz ederek onurlandıracak. Şu an vaaz veriliyor. Sonra ben de inanlıların arasına karışacağım!

Lopez ikinci videoda Ürdün Nehri’nde ayakta dururken görülüyor ve aynı anda tapınma grubu “I Have Decided to Follow Jesus” (İsa’yı takip etmeye karar verdim) isimli ilahiyi seslendiriyor.

Sonra iki Katolik rahip ünlü aktöre İsa Mesih’e inanıyor musun ve O’na yaşamın boyunca hizmet edecek misin diye soruyor.

“Evet,” diyor Lopez.

“Teşekkürler! Buradaki güzel insanlar. Bana yardım ettiniz. Bu harika bir duygu! Ürdün Nehri’nda vaftiz oldum. Hallelujah!”

Lopez daha sonra İsrail’deki Holy Sepulchre Kilisesi ile Via Dolorosa diğer adıyla The Way of Cross – Çarmıh Yolu’nu  ziyaret etti.

Twitter’da yayınladığı diğer bir videoda Lopez, İsa’nın çarmıha gidişine değindi.

“İsa’nın çarmıha geriliş yolunda rotasını başlattığı tam nokta budur. Pontus Pilatus tarafından yargılanıp ölüme mahkum edildiği yer tam şurada” dedi. “İşkence gördüğü ve dikenli taç giydiği yer burası. Birkaç metre ileride eline haç verildi ve sokaklarda yürüdü.”

Lopez imanını 2015 yılında Fox News Latino, People Magazine Report’ta paylaştı.

“Sanırım büyüdüm. Sadece daha ruhsal bir kas yaratmaya çalışıyorum” diye söyledi Lopez röportajında. “Hayatımızda tutarlı olan şeylere sahip olmak güzel – benim için bunlar aile ve inanç.”

Episkopos Kayyal, İskenderun’da Kadının Hristiyanlıktaki Rolünü Anlattı

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde yapılacak Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Nepal’de Dört Hristiyan Yargılanıyor

Nepal'in doğusundaki Madhesh eyaletinde dört Hristiyan, halkı din değiştirmeye zorladığı iddiasıyla yargılanıyor. İnanlılar, 10 Mart'ta Kolhabi kasabasında Hristiyan...

Hong Kong Katolik Kilisesi Tedirgin

Çin Halk Cumhuriyeti'nde kabul edilen yeni güvenlik yasası nedeniyle Hong Kong'taki Katolikler arasında endişe hakim. Milli Güvenlik...

Irak’ta Çay Evi Umut Veriyor

IŞİD 2014 yılında Irak'ın Ninova Eyaleti'nde bulunan Karakuş'u işgal etmeden önce Najeeb adlı Hristiyan, çay evi işletiyordu....

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi