24 Nisan 2024 Çarşamba

Tayland’da Bir Adamın Polise Bıçak Çektiği Olay Şefkatle Sonuçlandı

Tayland’da geçtiğimiz günlerde kendinden geçmiş bir adam yaşamış olduğu derin hayal kırıklığından ötürü bir polis memuruna bıçak çekti ancak olay beklenenden çok farklı sona erdi.

Adı açıklanmayan 45 yaşındaki adam,  Huay Kwang’da girmiş olduğu karakolda, Polis Memuru Anirut Malee’ye bıçak çekti. Polis Memuru Malee, kendinden geçmiş adama zor kullanmak ya da silah çekmek yerine, sakin bir şekilde oturdu ve onunla konuşmaya başladı.

eAdamın, hayatındaki olumsuz koşullar yüzünden hayal kırıklığına uğradığı öğrenildi. Malee, Tay Visa’ya verdiği demeçte, eskiden müzisyen olduğunu, ancak üç gündür güvenlik görevlisi olarak çalıştığını ve ödemesinin yapılmağını anlattı. Bunun dışında gitarının çalındığını ve tüm yaşadıklarının üzerinde bir baskı oluşturduğunu söyledi.

Malee, adamın endişelerini dinleyerek adama yeni bir gitar vermeyi ve onu akşam yemeğine çıkarmayı teklif etti. Onun cevabı, adamın sakinleşmesine ve eylemlerini yeniden düşünmesine yardımcı oldu.

Malee, “Onun sıkıntılarını duyunca sempati duydum ve ona bir gitar vereceğimi ve birlikte yemek yiyebileceğimizi önerdim” dedi.

Adam, Polis Memuru Malee’nin konuşmasından birkaç saniye sonra bıçağı görevliye verdi. Malee, kollarını açtı ve üzülen adamın sarılmasını sağladı. Olayı takip eden başka bir polis memuru ve gözyaşı döken adama bir şişe su verdi. Adam daha sonra değerlendirilmek üzere bir akıl hastanesine gönderildi ve akli dengesinin yerinde olduğu saptandı.

Olayla ilgili video 128 milyon görüntülenmenin üzerine çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Ermeni Kiliselerinde Kırmızı Pazar Haftası

Ermeni Kiliselerinde "Garmir Giragi" (Kırmızı Pazar) haftası kutlandı. Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Samatya Surp Kevork...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi