28 Mart 2024 Perşembe

Teröristin Üçüncü Kattan Attığı Çocuk Mucizevi Bir Şekilde Hayatta Kaldı

Annesi ve arkadaşlarıyla birlikte alışveriş merkezinde dolaşırken terör grubu üyesi Emmanuel Aranda tarafından korkuluklarından aşağıya attılan Landen Hoffman isimli küçük çocuk kolunda ve bacaklarında kemik kırılmaları haricinde ciddi bir kafa travması yaşadı. Gerekli tedaviyi gördükten sonra yoğun bakım ünitesinden taburcu edildi.

Landen’ın ailesi yardım platformu olan GoFundMe üzerinden çocuklarının son durumu ile ilgili bir mesaj yayınlandı:

“Tanrı iyidir, ona minnettarız. Oğlumuzun artık yoğun bakımdan çıktığını ve başka bir hastaneye nakledildiğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tedavisine devam etmesi ve iyileşmesinin bir sonraki aşamalarına odaklanması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Şimdi zorlu bir süreç onu bekliyor. Küçük oğlumuz birçok şey atlattı ama hala güçlü kalmaya devam ediyor. Her birinizin duası ve iyiliğine minnettar olmaya devam edeceğiz. Teşekkürler.” 

Landen Hoffman

Landen’ın tedavisi için 1.046.570 dolar bağış toplandı. GoFundMe kampanyasından elde edilen gelir, tedavi ve rehabilitasyon maliyetlerini karşılamaya yardımcı olacak.

Hoffman ailesi Facebook üzerinden Landen’ın son durumu hakkında: “Oğlumuzun hayatta kalabilmesi büyük bir mucize. Her gün bunun için İsa’ya teşekkür ediyoruz, ayrıca güzel oğlumuzun iyileşene kadar çok zorlu bir yoldan geçtiğini belirtmek isteriz” açıklamasında bulundu.

Terör gurubu üyesi Emmanuel Aranda, polis ekiplerine verdiği ifadede alışveriş merkezine yetişkin birini öldürmek üzere geldiğini anlattı.

Washington Post, Aranda’nın 19 yıl hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı. Lunden ailesi duruşmaya gelmediler fakat Aranda’yı affedeceklerini ve onun için dua etmeye devam edeceklerini söylediler.

Hoffman ailesi son olarak: “Landen’ın iyileşmesi için uzun ve zorlu bir süreçten geçmesi gerekecek. Ancak Tanrı’nın ona yardım edeceğine eminiz” diyerek, duygularını dile getirdiler. (CNL.News, msn.com/OD)

Bin Yıllık Kilise Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde bulunan Kayseri'deki Koramaz Vadisi’ndeki en eski kaya oyma dini yapısı olan Beşaret...

DİSK-AR’a Göre Türkiye İşsizlikte Avrupa Şampiyonu

TÜİK verilerine Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,4 oldu TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı...

Krizma Kutsaması İskenderun Katedrali’nde Gerçekleştirildi

İskenderun Müjdeleme Katolik Katedrali'nde, her yıl gerçekleştirilen ‘Yağların Kutsanması’ Ayini, kutsal hafta içerisinde gerçekleştirildi. Rahiplerin yeminlerini tazelediği...

Vakıfköy’de Palmiye Pazarı Ayin ile Kutlandı

"Dzağgazart" (Palmiye Pazarı) Rab İsa Mesih'in Yeruşalim'e Giriş Yortusu, Vakıfköy'de de Surp Badarak ayini ile kutlandı.  24 Mart...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi