24 Nisan 2024 Çarşamba

Tim Tebow’un İlk Uzun Metrajlı Filmi İlk 10’a Girdi

Tim Tebow ve Robby Tebow’un ilk uzun metrajlı filmi ‘Run the Race’, 853 farklı sinema salonunda gösterime girdikten sonra listelerde de ilk 10’a girmeyi başardı. İnançtan esinlenen ve yürekten gelen bir konuya değinen filmin hasılatı şimdilik 2.27 milyon dolar.

RoadSide Attractions’un başkan yardımcıları Howard Cohen ve Eric d’Arbeloff, “Run the Race filmi, sıkıntılarının üstesinden gelen bir aile hakkında duygusal ve yürekten gelen bir hikaye” dediler.

Howard Cohen, “Ailelerin gelip birlikte izlemesi için harika bir film” diye de belirtti.

Başrollerini Tanner Stine ve Evan Hofer’ın paylaştığı Run the Race, küçük bir kasabadan ayrılmaya çalışan Zach ve David kardeşlerin hikayesini anlatıyor.

Babaları tarafından terk edildikten sonra annelerinin yaşamını yitirmesinden muzdarip olan çocuklar, Zach’ın atletizm ve futbol bursunun kendilerine daha iyi bir gelecek sağlayabileceğini umut ediyorlar. Ancak Zach talihsiz bir şekilde sakatlanınca tüm gelecek planları sarsılıyor.

Tim Tebow, “Run the Race futboldan çok daha fazlası. Bu, yaşamın ve zorlu hayat şartlarının üstesinden gelmek. Fedakarlık, güç ve affetmek ile ilgili bir hikaye. Böyle bir projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum” dedi

2004 yılında Dallas Baptist Üniversitesi’nde okuyan Jake McEntire tarafından bu senaryo yazıldı. Yıllar sonra senaryosunu daha da geliştiren McEntire, bir gün Robby Tebow’un karavanını gördü ve içeri girerek senaryosunu tanıttı.

Ardından Tim Tebow, bu projenin bir parçası olmak istediğini belirtti. Gerekli işlemleri hallettikten sonra ise kardeşi ile birlikte ortak yapımları olan ‘Run the Race’ filmini icra ettiler. (christianheadlines)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Ermeni Kiliselerinde Kırmızı Pazar Haftası

Ermeni Kiliselerinde "Garmir Giragi" (Kırmızı Pazar) haftası kutlandı. Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Samatya Surp Kevork...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi