19 Nisan 2024 Cuma

Ünlü Model İnancı İçin Kariyerinden Vazgeçti

Eskiden Victoria’s Secret modeli olan Nicole Weider, diğer kadınların da Tanrı’daki değerlerini görmelerine yardımcı olmak için yüksek gelirli kariyerinden vazgeçti. 

Nicole Weider şimdi Hristiyan filmlerinde oyunculuk yapmakla kalmıyor yapımcı koltuğunda da oturuyor. 

Geçtiğimiz hafta ABD büyük ekranlarında gösterime giren “Catching Faith 2” filminin yapımcılığını Nicole Weider üstlendi.

“Ülkenin, bütün aile bireyleri tarafından izlenebilecek kaliteli içeriklere sahip filmlere ihtiyacı var.”

Ünlü model geçtiğimiz haftalarda Fox News’a verdiği röportajda: “Ülkenin çok daha yararlı mesajlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum çünkü günümüzde gösterime giren filmlerin çoğu faydasız ve herhangi bir mesaj içemiyorİnsanların eskiden çok daha güçlü olan aile değerlerini tekrar hissetmeye ihtiyacı var” açıklamasında bulundu. 

Weider, İnternet kaynağı Faithwire ile yaptığı röportajda, “Catching Faith 2” filminin senaryosunu okuduktan sonra filmde rol almak istediğini açıkladı.

“Tekrarlanan zorlu şartlara rağmen aile bireylerinin, Tanrı’ya ve birbirlerine olan güçlü güven duygusuna hayran kaldım” diyen Nicole Weider, “Catching Faith 2” filminin yapımında ve oyunculuğunda yer alması haricinde Kairos Pro ödüllü, ”Switched” adlı filmin de baş yapımcısı.

Weider, “Hristiyan filmimiz; eğlenceli, kaygısız, çokça affedilme ve arkadaşlık mesajlarını barındıran eğlenceli bir yapımdır” dedi.

Modellik kariyerini bırakan Weider, genç kadınlar için özel olarak tasarlanmış ”Project Inspired” adlı online bir topluluğun da baş editörü. 

Project Inspired topluluğun baş sloganı: “Parlamalısın!”

Project Inspired topluluğunun başlıca amacı Tanrı’nın kadınları bu dünyayı etkilemek için harika ve şaşırtıcı bir şekilde yarattığını hatırlatmak.

The Christian Post ile daha önce yaptığı röportajda kariyerini bırakma nedenini açıklayan Weider şunları söyledi: Model olmanın ihtiyacım olan şeyden çok uzak olduğunu anladım. Kendimi aşağılanmış ve yeterince mükemmel değilmişim gibi hissediyordum. Kendime olan saygımı inşa etmenin sadece dış görünüşümün temelinde olmasının ölümcül olduğunu fark etmeye başladığımda hayatım için daha fazlasını istediğimi fark ettim. Sahip olduklarımı boş model endüstrisi için değil, Tanrı için kullanmam gerektiğine olan inancım doğrultusunda hareket etmeye başladım. Hepimiz benzersiz ve eşitiz. En önemli tavsiyem kalbimizin doğasına odaklanmak, çünkü Tanrı için en önemli olan şey budur.”

Weider, şimdiki başlıca misyonunun, dünyadaki tüm kadınların “Tanrı’nın onları yarattığı gibi güzel olduklarını anlaması” olarak belirtiyor.(cnl.news/O.D)

Episkopos Kostantin Kayyal ve Arşimandrit Eftimios Fakes İskenderun’da

Lübnan Dağı Peygamber İlyas Patrikhane Manastırı Baş Rahibi Episkopos Kostantin Kayyal ve beraberindeki Arşimandrit Eftimios Fakes, Patrikhanenin...

Altnözü Ortodoks Cemaati, Arşimandrit Corc Yakup’u Konuk Etti

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patrikliği’nin Paskalya Oruç devresinde Hatay ve Mersin bölgesine her hafta bir episkopos...

Arşimandrit Jack Khalil, Samandağ’daki Hristiyanlarla Bir Araya Geldi

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patrikliği’nin Paskalya Oruç devresinde Hatay ve Mersin bölgesine her hafta bir episkopos...

Endonezya’daki Hristiyanların Durumu

Pew Araştırma Merkezi, Endonezya'daki Hristiyanların Durumunu Paylaştı Yaklaşık 275 milyonluk nüfusa sahip olan Endonezya, inanç özgürlüğünü desteklediğini iddia...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi