29 Mart 2024 Cuma

15 Hristiyan Akademik Kuruluşu Çalışılabilecek En İyi Okullar Listesinde Yer Aldı

Amerika’da, Hristiyan dünya görüşüne sahip on beş kolej ve üniversite Akademik anlamda önde gelen kuruluşlardan olan Chronicle of Higher Education’ın çalışılabilecek en iyi okullar listesinde kendilerine yer buldu.

Listede Yer Alan Kolej ve Üniversiteler

16.07.2017 tarihinde yayımlanan listede okullar alfabetik sıralamaya göre yer alırken, 232 farklı akademik enstitüden katılımcılar, her alanda memnuniyetlerini dile getirerek ankete katıldılar.

Bu yılın listesinde yer alan Hristiyan akademik kuruluşları ise şunlar; Abilene Christian University, Baylor University, Biola University, College of the Ozarks, Covenant College, John Brown University, Life Pacific College, Lubbock Christian University, Mount St. Mary’s University, Regent University, Roberts Wesleyan College, Tabor College, Texas Christian University, Texas Lutheran University, and the University of the Incarnate Word.

45.000 Kişi Ankete Katıldı

Chronicle of Higher Education yapılan anketin 14- 15 Mart tarihlerinde yürütüldüğünü ve ModernThink LLC. şirketi tarafından yapıldığını belirtti.

Toplamda 45.000 kişinin yöneticiler, fakülte üyeleri, serbest çalışan personeller, yardımcı fakülte üyeleri ve diğer personeller olmak üzere 5 ayrı kategoriye ayrıldığı belirtildi. Anket ise kurumların özellikleri  ve  bireysel sorular olarak ik bölümden oluşuyor. Regent Üniversitesi’nin listede kendine 9. kez yer bulması dikkatlerden kaçmadı. (ÖO/ KA)

Ermeni Apostolik Kiliselerinde ‘Büyük Perşembe’ Törenleri Gerçekleşti

Ermeni Apostolik Kiliselerinde "Büyük Perşembe" günü "Intriyats Badarak" (Son Akşam Yemeği), Vodınlıva (Ayak yıkama) ve Latsi Kişer...

İskenderun Katedrali’nde Kutsal Perşembe Ayini Gerçekleşti

Rab İsa Mesih’in havarileri ile birlikte yediği son akşam yemeğinin anıldığı ‘Kutsal Perşembe’ Ayini, İskenderun’da hüzünle gerçekleştirildi. Kutsal...

Papa Françesko, Kutsal Perşembe Ayini’nde Kadın Mahkumların Ayaklarını Yıkadı

Papa Françesko, 'hizmet ve tevazu anlayışını' vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiği Kutsal Perşembe ayini sırasında, Roma'daki bir hapishanede 12...

BM: 35 Milyon Çocuk Tehlikede

DÜNYADA HER 6 SANİYEDE 1 ÇOCUK ÖLÜYOR Birleşmiş Milletler (BM), 5 yaş altı çocuk ölümlerinde görülen azalmaya rağmen...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi