28 Mart 2024 Perşembe

2020’de Binlerce Kişi Müjde’yi İşiterek İsa Mesih’e Geldi

PULSE’un Kurucusu, 2020’de Binlerce Kişinin Müjde’yi İşittiğini ve İman Ettiğini Söyledi.

Nick Hall

Müjdecilik Hareketi’nin kurucusu olan Nick Hall, geçen yıl 100 bin’den fazla insanın hayatlarını İsa Mesih’e teslim ettiğini söyledi.

PULSE’un kurucusu Nick Hall, günümüzün politik atmosferinin ışığında daha fazla gencin Tanrı’ya yaklaştığını söyledi. Hall, ‘‘Genç inananlardan duyduğum şey, İsa Mesih’i paylaşma ihtiyacı için bir araya gelme ve Müjde’yi paylaşma arzusu. Her şeyi değiştiren bir güç var. Bundan dolayı insanların dua ettiğini, oruç tuttuğunu ve gerçekten inandığını görüyorum. Ne olursa olsun, kontrolün Tanrı’da olduğunu biliyoruz ve günümüzde O’na her zamankinden daha fazla güvenmemiz gerekiyor’’ ifadelerinde bulundu.

Hall, PULSE’un 2020 boyunca yaşanan zorluklara yanıt olarak Müjde’yi paylaştığını söyledi. Hall, ‘‘Her zamanki gibi karşılık veriyoruz- Müjde’yi paylaşarak. Umudumuzun bulunduğu kiliseyi aramak istiyoruz. Son 12 ayda çok şey gördüm’’ dedi.

Hall, inanlıların adalet ve savunmasızlar için sesini yükseltmek amacıyla birleşebileceklerini söyleyerek, Hristiyanları siyaset ve seçimler gibi ikincil meselelerin İsa’ya olan tutkularını gölgelememeleri konusunda uyardı. Aynı zamanda kiliselerin ayrımcılık ve ırksal adaletsizlik konularında konuşmaları gerektiğini de söyleyerek, ‘‘Karmaşıklıkları ve gerilimleri anlıyorum. Minneapolis’teyim, isyanlar ve protestolar tam burada gerçekleşiyor. Ailenin bir parçasının canı yandığında, hepimiz acı çekeriz. Irksal adalet ve ayrımcılık meselesi, ulusumuzu uzun süredir rahatsız eden bir konu’’ dedi.

Hall, kilisenin bazı yanlışları ele alırken şu anda sessiz kalamayacağını belirterek, ‘‘Bu, Mesih’in ışığının parlama zamanı’’ dedi. Hall, salgın nedeniyle karantina önlemlerine rağmen birden fazla satış noktası sayesinde PULSE’un 100.000’den fazla insanı Mesih’e getirdiğini belirtti.

Hall, ‘‘Son 12 ayda 150 milyondan fazla insan Müjde’yi işitti ve 100.000’den fazla kişi hayatlarını İsa Mesih’e teslim etti. Sanırım hiç böyle bir ruhsal açlık yaşanmamıştı. Tövbe bizden başlamalı. Kutsal Yazılar için yanıp tutuşmamız ve O’nun sözünün içimizde diri kalması için Tanrı’nın huzuruna çıkmalıyız. Bu bir ruhsal uyanış duasıdır. Şimdi dünyanın Müjde’yi görme zamanının geldiğine ve aradıkları kişinin İsa Mesih olduğuna inanıyorum’’ sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. (CHL)

Bin Yıllık Kilise Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde bulunan Kayseri'deki Koramaz Vadisi’ndeki en eski kaya oyma dini yapısı olan Beşaret...

DİSK-AR’a Göre Türkiye İşsizlikte Avrupa Şampiyonu

TÜİK verilerine Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,4 oldu TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı...

Krizma Kutsaması İskenderun Katedrali’nde Gerçekleştirildi

İskenderun Müjdeleme Katolik Katedrali'nde, her yıl gerçekleştirilen ‘Yağların Kutsanması’ Ayini, kutsal hafta içerisinde gerçekleştirildi. Rahiplerin yeminlerini tazelediği...

Vakıfköy’de Palmiye Pazarı Ayin ile Kutlandı

"Dzağgazart" (Palmiye Pazarı) Rab İsa Mesih'in Yeruşalim'e Giriş Yortusu, Vakıfköy'de de Surp Badarak ayini ile kutlandı.  24 Mart...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi