19 Mart 2024 Salı

Polis Memuru, Siri Sayesinde İman Etti

Geçtiğimiz haftalarda Billy Graham Evanjelik Derneği temsilcileri Facebook üzerinden, Siri vesilesiyle 48 yaşındaki emekli bir polis memuru olan David’e, koronavirüse yakalanma korkusunu yenmede ve Mesih ile tanışma konusunda nasıl yardım ettiklerini anlatan bir paylaşımda bulundular. 

Paylaşımda; ABD hükümetinin dünya çapındaki koronavirüs salgını ile bağlantılı olarak 20 yıl görev yapmış bir polis memurunun korku ve endişeleri ile karşı karşıya kaldığı anlatılıyor.

David endişelerini az da olsa bastırabilmek adına telefonun sesli asistanı olan Siri’ye: “Nasıl Kurtulabilirim?” sorusunu sordu. Siri ise emekli polisi, Billy Graham Evanjelik Derneği’nin sayfasına yönlendirdi.

Destek arayışında olan David, dernek temsilcilerinden Gloria ile yaptığı görüşme sırasında, kendini kötü hissettikten sonra yaptırdığı koronavirüs testinin sonuçlarını beklerken çok endişeli olduğunu dile getirdi. 

Emekli polis memuru Gloria’ya yazdığı mesajda: “Ölmeye hazır değilim. Henüz 48 yaşındayım. Daha çok fazla şey yapmam gerektiğini hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, çok korkuyorum” açıklamasına yer verdi. 

Dernek paylaşımında anlatılanlara göre, Gloria polis memuruna Kutsal Kitap’tan hikayeler anlattıktan sonra Yuhanna 3. bölüm 16. ayeti okudu: “Çünkü Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu’nu verdi. Öyle ki, O’na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun.”

Billy Graham Evanjelik Derneği’inin Başkanı Franklin Graham, emekli polis memurunun söz konusu ayeti tekrarlayarak dua ettiğini ve kısa zamanda Mesih’e iman ettiğini açıkladı. 

Franklin Graham: “Karantina sırasında Tanrı David’e zaman verdi. Tanrı, çocuklarından birini gerçeğe götürmek için bir kez daha krizden yararlandı. Belirsizlik zamanımızda, Tanrı’nın sözünün her zaman doğru olduğuna inanmanın bir başka nedeni de budur” açıklamasında bulundu. (invictory.org/O.D)

Ermeni Kilisesi, Surp Krikor Lusavoriç Yortusu’nu Kutladı

Ermeni Kilisesi, İman Atası Surp Krikor Lusavoriç'in, İsa Mesih'e olan imanı uğruna Khor Virab'a (Derin Kuyu) Atılışı...

İskenderun’da Paskalya Öncesi Et Orucu Başladı

İskenderunlu Ortodokslar, geçtiğimiz hafta sonu ‘Et Karnavalı-Merfağ’ gerçekleştirerek, Paskalya öncesinde et orucuna başladı. Bu hafta sonu ise Peynir Karnavalı...

Papaz Aleksandır Çıkırık, Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Edirne'de geçen yıl 17 Mart'ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bulgar Ortodoks Sveti Georgi Kilisesi papazı Aleksandır Çıkırık, ölümünün...

Şiddetli Yağış ve Sel, 6 Binden Fazla Yerinden Edilmiş Aileyi Etkiledi

Yemen'in orta kesimlerindeki Marib şehrinde şiddetli yağış ve selden 6 bin yerinden edilmiş ailenin etkilendiği duyuruldu. Yemen hükümetine...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi