20 Nisan 2024 Cumartesi

COVID-19 Hastası Çocuğun Annesi Mucize Bekliyor

Ohio’lu bir anne, 9 yaşındaki kızının, COVID-19 testi pozitif çıktıktan sonra “İsa ile birlikte olacağını” söylediğini söylüyor.

The Christian Post’un haberine göre, doktorlar Dorielis Reyes’in annesine “ölme sürecinde” olduğunu söylediler. Journal-News’e verdiği röportajda, Doranny Escolastico-Paula, kızı Dorielis Reyes’in “Her zaman İsa ile birlikte olacağım. İsa ile birlikte olmak istiyorum. Önce ben gitmek istiyorum” dediğini söyledi.

Paula, Reyes’in 10 Mayıs’ta semptomlar göstermeye başladığını ve ardından 19 Mayıs’ta hastaneye kaldırıldığını söyledi. Ve, “Her zaman meraklı bir ruhu vardı, yeni arkadaşlar edinmekten asla korkmadı ve kiliseye gitmeyi seviyordu” diye yazdı. ”Bu yılın 10 Mayıs’ında biraz tuhaf yürümeye başladı ve daha sonra üzerinde yürüyemediği için ayaklarından birini sürüklemeye başladı. Onu hastaneye götürdüm çünkü bu onun için normal değildi. Daha sonra vücudunun bazı bölümlerinin hareketini kaybetti ve hastanede sonuçların pozitif çıktığı COVID-19 için test edildi”

Bir GoFundMe kampanya sayfasında Paula, doktorların kızının beyninin neden şiştiğinden emin olmadıklarını, ancak tedavi için aileyi eve gönderdiklerini söylüyor.

Bir hafta evde kaldıktan sonra yürüme yeteneğini kaybetti, konuşma yeteneğini kaybetmeye başladı ve 19 Temmuz’da epileptik nöbet geçirdiğinde şiddetli baş ağrıları başladı ve sonra tekrar hastaneye kaldırıldı. Şimdi yoğun bakımda” diye yazdı ve ekledi: “Doktorlar daha sonra başka bir MRI yaptılar ve baş ağrılarının, başıyla sıkıştırılan iltihabın neden olduğu beyindeki kanamaya bağlı olduğunu buldular”

Reyes, Cincinnati Çocuk Hastanesi’nde tedavi görüyor.
Paula, “bir mucize beklediğini” söylüyor. ”Çok zor, bu kadar küçük bir çocuğunuzun böylesine hastalanmasını asla beklemezsiniz.” Reyes “tatlı, pozitif ve neşeli” olarak tanımlanıyor.
Reyes’in gittiği okulda bir öğretmen olan Taylor Williamson, ”Okula ve öğrenmeye tutkusu olanlardan biri. Umarım onun potansiyelinin gerçekleştiğini görme şansımız olur” dedi. (CHL)

Episkopos Kayyal, İskenderun’da Kadının Hristiyanlıktaki Rolünü Anlattı

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde yapılacak Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Nepal’de Dört Hristiyan Yargılanıyor

Nepal'in doğusundaki Madhesh eyaletinde dört Hristiyan, halkı din değiştirmeye zorladığı iddiasıyla yargılanıyor. İnanlılar, 10 Mart'ta Kolhabi kasabasında Hristiyan...

Hong Kong Katolik Kilisesi Tedirgin

Çin Halk Cumhuriyeti'nde kabul edilen yeni güvenlik yasası nedeniyle Hong Kong'taki Katolikler arasında endişe hakim. Milli Güvenlik...

Irak’ta Çay Evi Umut Veriyor

IŞİD 2014 yılında Irak'ın Ninova Eyaleti'nde bulunan Karakuş'u işgal etmeden önce Najeeb adlı Hristiyan, çay evi işletiyordu....

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi