23 Nisan 2024 Salı

Eşi’nin Ölümünden Sonra Yokluğuna 2 Ay Dayanabildi

Megakilise vaizi Frank Summerfield’in belirsiz bir hastalıktan ölmesinden 2 ay sonra karısı da öldü.

Kuzey Karolina Raleigh’teki Word of God Fellowship Kilisesi ve Akademisi’nin kurucusu olan Pastör Frank Summerfield, 2 Temmuz’da 67 yaşında belirlenemeyen bir hastalıktan ölmesinden 2 ay sonra, 61 yaşındaki karısı JoeNell de öldü.

Kilisenin Christian Post’a  verdiği kısa bir açıklamada, “Word of God Fellowship Kilisesi Hizmetleri, Kuzey Karolina’nın Raleigh kentinde bulunan Word of God Fellowship Kilisesi Akademisi ve Bakımevi’nin Kurucularından olan JoeNell Summerfield’ın ölümünü duyurmaktan büyük üzüntü duymaktadır” diye duyurdu.

Kilise,JoeNell Summerfield’in 9 Eylül gecesi öldüğünü söyledi ,ancak ölüm nedeninin ne olduğunu söylemedi.

Ocak ayının sonlarında, Temmuz ayında kocasının ölümünden aylar önce popüler Megakilise Pastörlerinden Pastör T.D. Jakes, Instagram’daki yaklaşık 2 milyon takipçisini “iyileşmeye muhtaç durumda” olması sebebiyle JoeNell Summerfield için dua etmeye çağırdı.

Pastör Jakes, JoeNell Summerfield’ın cenaze törenini yönetti.

Eski vaizin karısı için resmi “cenaze merasimi”, 18 Eylül Pazartesi günü Raleigh’deki 3000 Rock Quarry Road’da bulunan Word of God Fellowship Kilisesi’nde gerçekleşti.  Saat sabah 10:00-11: 00 arasında cenaze nöbeti, 11:00-22: 00 saatleri arasında bir anma gerçekleşti.

Fowles, JoeNell Summerfield hakkında The News & Observer’e şunları söyledi: “Sevecen, yardımsever, erdemli, doğrucu ve eğitici bir insandı. Kocasının ve Tanrı’nın kocasına vermiş olduğu vizyonun destekçisiydi.”

Kilise, JoeNell Summerfield’i kilisenin ve ailesinin değerlisi olan “gerçek bir din kadını” olarak tanımlıyor. “Sadık ve uyumlu bir eş. Bağlı ve merhametli bir anne.  Olağanüstü bir rehber. Olağanüstü Akıllı, Enerjik ve Coşkulu bir Din kadını!  Bunlar, JoeNell Summerfield’dan bahsederken akla gelen birçok kelimeden sadece birkaçıdır” diye bahsetti.

Dört çocuk yetiştiren JoeNell ve Frank Summerfield’in Megakiliselerinde hizmet eden 4 dört çocuğu var. Frank Summerfield Jr, tapınma pastörü, Mitchell Summerfield, kilisenin baş yöneticisi. Valisha S. Fowles insan kaynakları ve bordro yönetmeni. Joshua Summerfield ise kilisenin gençlik pastörü olarak görev alıyor.

Episkopos Kayyal, Pazar Vaazında: “Liderlik ve Şöhret Kilisede Değer Görmez”

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği 10. Yuhanna’nın bereketi ile İskenderun’da bulunan Lübnan Dağı Peygamber İlyas Patrikhanesi...

Episkopos Kayyal, İskenderun’da Çocukları da Unutmadı

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde gerçekleştirilen Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Episkopos Kayyal, İskenderunlu Gençlerle Kahvaltıda Buluştu

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde yapılacak Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Episkopos Kayyal İskenderun’da Meryem Ana’ya Övgü Duasına Katıldı

Paskalya Oruç Devresi boyunca her Cuma gerçekleştirilen ‘Meryem Ana’ya Övgü’ (El-Medeyih) Dualarından sonuncusu; geçtiğimiz hafta, İskenderun Aziz Corç Rum...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi