25 Nisan 2024 Perşembe

Güvenlik Kamerası bir Koruyucu Melek Görüntüsü Yakaladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan eyaletinin East Jordan kentindeki bir pastör, bir aracın üstünde koruyucu bir meleği gösteren fotoğraflar yayınladı. Pastör, fotoğraftaki tüylü silüetin Tanrı’nın koruyuculuğunun kanıtı olduğunu belirtti.

Jordan Rivers Pastörü, fotoğrafları aşağıdaki alt yazıyla Facebook’a şöyle paylaştı:

“Dün gece, Thorman’in evinde, güvenlik kamerası bu fotoğrafı kaydetti. Glen Thorman, East Jordan’ın itfaiye şefi… (Jordan Rivers Kilisesi’ne gidiyorlar) Evet millet …Bu bir melek. Sanırım, onlar uyurken evlerini kimin koruduğu anlaşılıyor ve evet, Rab’bin Meleklerinin onları ve evlerini koruması için dua ediyorlar… Bu fotoğraf orijinal ve hiçbir şekilde değiştirilmedi. İkinci fotoğraf da, güvenlik kamerası tarafından çekildi çünkü melek uzaklaşıyordu. Kamera hareket halinde ya da olağandışı olan her şeyi fotoğraflamak için tasarlanmış….Bugün kameralarındaki güvenlik kayıtlarını açtıklarında gözyaşlarına boğuldular…İlginç bir olay! ”

Bazı kişiler, güvenlik kamerasının fotoğrafladığı nesnenin sadece bir gece kelebeği olduğuna inanıyor, ama pastör ve kilisesi, fotoğraf çekildiği zamandaki hava sıcaklığının bir gece kelebeğinin dışarı çıkmayacağı kadar soğuk olduğuna ve bunun Tanrı’nın bir işareti olduğuna inanıyorlar.

Pastör, “Fotoğrafı tüm olasılıklar açısından inceledik.  Bu “Varlık”, kamyonun arkasında saydam kanatlarıyla duruyor. Bu bölge için saat gece yarısından sonra 12:49’da hava sıcaklığını kontrol ettik. Şehirde 8 derece tahmin edilirken, evin bulunduğu bölgenin şehir ile ortalama sıcaklık farkı 4 derece olduğundan dolayı Thorman’ların evinin bulunduğu bölgede hava sıcaklığının 4 derece belki de daha düşük olduğu tahmin ediliyordu. (Evleri, kasaba dışında çok daha soğuk olan uzak bir yerin yakınında bulunuyor.) Fotoğraf ayın 9’unda sabahın erken saatlerinde 12:49’da çekildi…Ve o saatte toprağın hala soğuk olduğuna inanılıyor” diye belirtti.

Fotoğraftaki görüntü sadece bir gece kelebeği olsa bile, bir melek gibi göründüğü gerçeği, birçok kişi için yine de Tanrı himayesinin bir güvencesi ve cesaret verici olabilir.(Christianheadlines)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Ermeni Kiliselerinde Kırmızı Pazar Haftası

Ermeni Kiliselerinde "Garmir Giragi" (Kırmızı Pazar) haftası kutlandı. Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Samatya Surp Kevork...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi