20 Nisan 2024 Cumartesi

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Cemaat Vakıf Yöneticilerini Ağırladı

Seçimlerini geçtiğimiz yılın sonunda tamamlayarak görev belgelerini alan Hatay Bölgesi Cemaat Vakıf Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün konuğu oldu. Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, müdürlük binasında ağırladığı ve tebriklerini sunduğu Vakıf Başkanları ile Vakıfların yönetim kurulu üyelerini tanıma fırsatı da buldu.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, 2022 yılının sonu itibariyle seçimlerini tamamlayarak mazbatalarını alan Hatay Bölgesindeki Cemaat Vakıflarının Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile tanışma ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Hatırlanacağı üzere, 18 Haziran 2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Cemaat Vakıfları Seçim Yönetmeliği’nin ardından tüm vakıflarda seçimler gerçekleştirilmiş ve bu seçimler yılsonu itibariyle tamamlanmıştı.

Gerçekleştirilen seçimlerin ardından, göreve gelen Cemaat Vakıfları Yeni Yönetim Kurulu üyeleriyle buluşan Müdür Çiçek, yeni vakıf başkanları ve yönetimlerini tebrik ederek, yeni çalışma döneminde başarılar diledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün çalışma sistemi hakkında bilgiler de verirken; “Seçimlerini geçtiğimiz yılın sonunda tamamlayarak mazbatalarını alan Hatay Bölgesi Cemaat Vakıf Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelmek istedik. Seçimler sonunda eski isimlerin yanı sıra yeni isimler de listelere girdi. Şahsınızda tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, yeni çalışma döneminde başarılar diliyorum.

Yeni yönetmeliğimizde bazı eksiklikler elbette ki olacaktır ancak zaman içerisinde bu eksiklikleri giderecek adımlar da atılacaktır. Bu süreç içerisinde gösterdiğiniz hassasiyet için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Toplantı daha sonra Hatay Bölgesi Cemaat Vakıf Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmalarıyla devam etti. Gerçekleştirilen toplantıda ayrıca, Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Çiçek vakıf başkanlarına teşekkür belgesi takdim etti.

Antakya, İskenderun, Arsuz, Samandağ ve Altınözü’ndeki, Rum Ortodoks, Ermeni Katolik, Rum Katolik ve Musevi Cemaati vakıflarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Müdür Ümit Gökhan Çiçek’e Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü Avukatı İnci Kökoğlu ve Bilgisayar Mühendisi Aytaç Beyaz da eşlik etti. (SAT-7 Türk/İlyas Edip TERBİYELİ-İskenderun)

Çinli Adamın Mülteci Statüsü Sahte Zulüm İddiaları Nedeniyle İptal Edildi

2016 yılında İsa Mesih'i kabul eden ve yeraltı kilisesine katılan Çinli bir Hristiyan'ın 'mülteci' statüsü Yeni Zelanda...

Episkopos Kayyal, İskenderun’da Kadının Hristiyanlıktaki Rolünü Anlattı

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde yapılacak Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Nepal’de Dört Hristiyan Yargılanıyor

Nepal'in doğusundaki Madhesh eyaletinde dört Hristiyan, halkı din değiştirmeye zorladığı iddiasıyla yargılanıyor. İnanlılar, 10 Mart'ta Kolhabi kasabasında Hristiyan...

Hong Kong Katolik Kilisesi Tedirgin

Çin Halk Cumhuriyeti'nde kabul edilen yeni güvenlik yasası nedeniyle Hong Kong'taki Katolikler arasında endişe hakim. Milli Güvenlik...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi