24 Nisan 2024 Çarşamba

Hristiyan Şarkıcının Hayatı, İman Edenlerin Sayısını Arttırıyor

Hristiyan şarkıcı Jeremy Camp’ın biyografik filmi, iman edenlerin sayısını arttırıyor.

“Aşka İnanıyorum” (I Still Believe) filmi, popüler Hristiyan şarkıcı Jeremy Camp’in gerçek hikâyesinden sinemaya uyarlandı.

Yönetmen John Erwin, “Aşka İnanıyorum” (I Still Believe) adlı filminin yayınlanmasını dünya çapında sinema salonlarının hızla kapanmasına neden olan küresel bir salgına denk geleceğini hiç tahmin etmiyordu. Tüm bu talihsizliklere rağmen filmin yayın tarihinde herhangi bir değişiklik yapılmadı ve Amazon Prime Video, Apple TV, Google film gibi platformlarda yayınlamasına karar verildi.

John ve Andrew Erwin

John Erwin, Christian Headlines için verdiği röportajda: “Filmi izledikten sonra izleyicilerden çok sayıda yorum alarak, projemizin birçok insanı İsa Mesih’e yönlendirdiğini gördüm. Hayat kontrol edemediğiniz şeylerle doludur ve çoğu çok şey planlarımızın dışında gelişir. Ben hala gerçek sevgiye inanıyorum” dedi.

Adını Jeremy Camp’ın şarkısından alan film, Kingdom Film stüdyosu ve Lionsgate ortaklığında çekilmiştir. Filmin çıkışı koronavirüs salgınına denk gelse de tüm talihsizliklere rağmen büyük patlama yaptı.

John Erwin: ”Filmi izledikten sonra Mesih’i kabul eden ve yeni umutlara motive olan insanlardan geri dönüşler alıyoruz. Harika olan da bu! Böylece sevgi ve inanç konularını tüm dünyaya duyurabiliriz. Bu filmi çektiğimiz için çok mutluyum” dedi.

Erwin, insanların filmi izledikten sonra inanç, dua ve fedakârlık sevgisini öğrenip görebilmelerini umuyor. 

Jeremy Camp

Jeremy Camp: ”Bu film, insanlara umut vermek, müjdenin gücüne ve hayatımıza yapabileceği değişiklikleri göstermek üzerine kurulmuştur. İnsanların İsa’yı tanımaları için bu tür filmler yapıyoruz, alışılmış medya kültürünü değiştirmeye ve insanların gözlerini açmaya çalışıyoruz” dedi.

I Still Believe filmi, konusunu müzik yıldızı Jeremy Camp’in yaşamından alıyor. Filmde, müzisyen Jeremy Camp ve düğünlerinden neredeyse 1 yıl sonra 2001 yılında hayatını kaybeden ilk eşi Melissa Lynn Henning’in aşkı anlatılıyor. Andrew Erwin ve Jon Erwin’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Jeremy Camp’e, K.J. Apa hayat veriyor. (O.D/invictory)

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Ermeni Kiliselerinde Kırmızı Pazar Haftası

Ermeni Kiliselerinde "Garmir Giragi" (Kırmızı Pazar) haftası kutlandı. Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Samatya Surp Kevork...

Hristiyanlar, Aşırılık Yanlısı Olarak Damgalanabilir

Christian Concern, hükümetin yayınladığı ‘aşırılık’ tanımına göre Hristiyanların aşırılık yanlısı olarak damgalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Aşırılık,...

İskenderun Aziz Corç Rum Ortodoks Kilisesi’nde Paskalya Kermesi

Paskalya Bayramı hazırlıkları sürerken, İskenderun Aziz Corç Rum Ortodoks Kilisesi’nde de geçtiğimiz hafta sonu “Paskalya Kermesi” düzenledi. Pazar Ayini...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi