25 Nisan 2024 Perşembe

Iraklı Pastör Mucizevi Şekilde Kurtuldu

Iraklı bir pastör 2010 yılında arabasına konulan bombadan mucizevi şekilde kurtulduğunda Tanrı’nın kendisiyle ilgili planlarının henüz bitmediğini anladığını CBN Haber ajansına verdiği söyleşide anlattı.

Bombanın patladığı sabahı kademe kademe anlatan Pastör Joseph, arabayı ikinci kez çalıştırdığında bir terslik olduğunu anladığı an bombanın patlamasıyla araç alev almış.

Yaşadığı korkunç tecrübeyi “Tamamen kafam karışmıştı ve hiçbir şey göremiyordum” şeklinde anlatan Pastör Joseph, bir kadının “Bu adam ölüyor” çığlığını duyduğunu söyledi.

O an gerçekten öldüğünü ama Tanrı’nın kendisiyle ilgili başka planlarının olduğunu düşünen pastör, bombanın sürücü koltuğu dışında, arabanın her parçasını yok ettiğini hatırladığını ve bombanın etkisiyle parçalanan camların her yere dağıldığını ama hiçbir yerinin kanamadığını belirtti.

Pastör, Tanrı’nın hayatta kalması için onu koruduğunu, çünkü onunla hala yapması gereken işlerinin olduğuna inandığını söyledi. “Tanrı bana fazladan zaman verdi. O, hizmetimi mühürledi ve ‘Devam et’ dedi. Tanrı beni o gün cesaretlendirdi” dedi.

Pastör Joseph, yüz yüze kaldığı tüm tehditlere rağmen birçok kişinin Mesih’e yönlendiğine tanık olmak için teşvik olmuş.

“Biz yeni inananlar olarak yeni bir hayata sahibimiz. Kandil gibi olmalıyız” ifadelerini  kullanan pastör, sözlerini “Tanrı’ya güvenen küçük bir topluluğuz ve Tanrı işleri için bizi kullanabilir. Herkesin huzuru, sevgiyi ve umudu aradığını gördük. Kilise olarak bu şeylerin nihai kaynağı hakkında paylaşıyoruz. Bizi bunlardan bahsederken insanlar bizi dinliyor” diyerek bitirdi.(BA)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Ermeni Kiliselerinde Kırmızı Pazar Haftası

Ermeni Kiliselerinde "Garmir Giragi" (Kırmızı Pazar) haftası kutlandı. Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Samatya Surp Kevork...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi