19 Mart 2024 Salı

John Piper, ”Koronavirüs ve Mesih” Adlı Bir Kitap Yazdı

Ünlü Hritiyan vaazcısı ve yazar John Piper, ”Koronavirüs ve Mesih” (Coronavirus and Christ) adlı bir kitap yazdı. “Ecclesia” ekibi ve “GBD – İyi Haber” yayınevi ortaklığında kitabın şu an için sadece orijinal dili İngilizceden Rusça diline çevirisi yapıldı. 

Tamamen ücretsiz erişime sahip ”Koronavirüs ve Mesih” adlı kitap tüm online platformlarda ve ses formatında mevcut.

John Piper

Yazar John Piper: ”Koronavirüs ve Mesih kitabım, normalde 112 sayfadan oluşuyor, sesli versiyonu ise 2 saat 6 dakika sürüyor. Bu proje sayesinde ilk kez sesli bir kitabım oldu” açıklamasında bulundu. 

Yazar John Piper: ”Bu kitabı 2020 yılında koronavirüsün Amerika Birleşik Devletleri’nin bazı bölgelerine yayılmaya başladığı zaman yazdım. Yazmaya başladım çünkü kalbimin derinliklerinde beni endişelendiren iki konu vardı, birincisi Kutsal kitaba dayalı, Tanrı’yı yücelten ve bu kadar kırılgan bir zamanda bizi ayakta tutabilecek net bir güvencenin olmaması, ikincisi kilise de dahil olmak üzere tüm dünyaya tövbe etmeleri içim seslenme isteğimdi. Tövbe etmekten kastım hayatlarımızı İsa Mesih’in eşsiz değerleri ile uyumlu hale getirecek olan düşünce biçimimizin, duygularımızın ve hayatlarımızın değişimidir.

Eğer ‘Koronavirüs ve Mesih’ adlı kitabımı okumaya karar verirseniz; imanla, umutla, mutlulukla, radikal değişimlere hazırlığınızla ve bu zor günleri ağır geçiren diğer insanlar için fedakarlıkla dolmanız için İsa Mesih’in mükemmel, sınırsız değeri hayatınızda parlasın diye dua edeceğim” dedi.

Ayrıca Ecclesia organizasyonu, okuyucular arasında, ”Koronavirüs ve Mesih” kitabının basılı versiyonunu hediye edeceği bir yarışma başlattı. 

Ecclesia Organizatörlerinden, “Eğer ki kitabı okurken ya da dinlerken etkilendiyseniz, sosyal ağlar üzerinden #coronavirusihristos hashtagi ile bir paylaşım yapın. Aranızdan 50 kişiye kitabın basılı versiyonunu hediye edeceğiz” açıklaması geldi. (cnl.news/O.D)

Kitaba dair daha fazla bilgi edinmek isterseniz, aşağıdaki linkten yazar John Piper’ın hazırladığı videoyu izleyebilirsiniz:

Kitabın online linki ise burada mevcut: https://equalibra.org/ru/book/koronavirus-i-hristos/

Gazzeli Genç Kız, SAT-7’ye Konuştu

SAT-7 EKRANLARINDA SAVAŞIN SONLANDIRILMASI VE OKULA DÖNME ÇAĞRISINDA BULUNDU Gazze'de 625.000'den fazla çocuk ve genç aylardır okula gidemiyor...

Ermeni Kilisesi, Surp Krikor Lusavoriç Yortusu’nu Kutladı

Ermeni Kilisesi, İman Atası Surp Krikor Lusavoriç'in, İsa Mesih'e olan imanı uğruna Khor Virab'a (Derin Kuyu) Atılışı...

İskenderun’da Paskalya Öncesi Et Orucu Başladı

İskenderunlu Ortodokslar, geçtiğimiz hafta sonu ‘Et Karnavalı-Merfağ’ gerçekleştirerek, Paskalya öncesinde et orucuna başladı. Bu hafta sonu ise Peynir Karnavalı...

Papaz Aleksandır Çıkırık, Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Edirne'de geçen yıl 17 Mart'ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bulgar Ortodoks Sveti Georgi Kilisesi papazı Aleksandır Çıkırık, ölümünün...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi