29 Mart 2024 Cuma

Justin Bieber, Instagram Takipçilerini Teşvik Ediyor

Kanadalı R&B şarkıcısı, oyuncu ve şarkı yazarı olan Justin Drew Bieber, instagram takipçileri için sürekli olarak, Kaliforniya’da yapılan müzik festivali Coachella’da söylediği ilahi parçası “Reckless love”’dan kısa kesitler seslendirdi.

Justin Bieber’in seslendirdiği bölümde; “Her şeyi kucaklayan, ölçülemez ve pervasız Tanrı’nın sevgisi. Beni takip ediyor, benim için savaşıyor, bulana kadar diğer 99’unu terk ediyor”

Bu olay şarkıcıların sosyal medya platformları üzerinden insanları Tanrıyla tanıştırmalarının bir başka canlı örneği.

Söz konusu ibadet şarkısı «Bethel Music» grubundan Cory Asbury tarafından yazıldı.

Belirtmek gerekir ki Tanrı’nın yarattıklarına karşı derin sevgisi ile ilgili şarkıdaki mesaj o kadar güçlü ki Bieber’ı her zamanki pop-artist rolünden uzaklaştırdı ve gerçek bir ibadete dönüştü.

Şarkıcıya oldukça yakın fakat anonim kalmayı tercih eden biri: “Bir sonraki albümün bu yıl ya da 2019 yılının başında çıkması bekleniyor. Ana tema ise inanç olacak. Justin son iki yılda Hillsong Kilisesi ile tanıştı ve tüm hayatı değişti. Şimdi tamamen farklı bir dünya görüşüne sahip. Son turnesinden beri, bir süredir müzik kaydetmek istemediğini söylemişti. Fakat kilise ile olan iletişimi onu yeniden canlandırdı ve ‘yeni albümü, dinleyicilerini kesinlikle şaşırtacak’” açıklamasında bulundu.

Justin Bieber inancını ve bu yöndeki görüşlerini Instagram üzerinden 98 milyon abonesine anlatıyor. Bu tavrını instagram profilinde, kim olduğunu açıklama bölümüne Hillsong kilisesinin ibadet videosunun bir bağlantısını koyarak gösteriyor.

Paskalya hafta sonunda ise Instagram abonelerine şunları söylemişti, “Tanrı benim hayatımı değiştirdi. Paskalyanın özü tavşanda değil, bugünün önemi İsa’nın benim günahlarım için haçta ölmesi ve ardından ölümü yenerek dirilmesindedir. Bunun gerçek olduğuna inanıyorum ve bu gerçek her şeyi değiştiriyor. Kölelikten ve esaretten kurtuldum. Ben Yüce Tanrı’nın çocuğuyum ve o beni seviyor.”(OD)

Papa Françesko, Kutsal Perşembe Ayini’nde Kadın Mahkumların Ayaklarını Yıkadı

Papa Françesko, 'hizmet ve tevazu anlayışını' vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiği Kutsal Perşembe ayini sırasında, Roma'daki bir hapishanede 12...

BM: 35 Milyon Çocuk Tehlikede

DÜNYADA HER 6 SANİYEDE 1 ÇOCUK ÖLÜYOR Birleşmiş Milletler (BM), 5 yaş altı çocuk ölümlerinde görülen azalmaya rağmen...

İzmir’de Kutsal Çarşamba ve Kutsal Perşembe Kutlamaları

İzmir Aziz Yuhanna Katedrali’nde Çarşamba Krizma (Kutsal Yağların Takdisi) Ayini 27 Mart Çarşamba; Kutsal Perşembe (Mesih İsa’nın...

İskenderun’da ‘Paskalya Perhiz Yemekleri’ Etkinliği Başladı

Ortodoks Kiliselerinde, Paskalya Bayramı öncesi tutulan ‘Büyük Oruç’ Devresine girilmesiyle, İskenderun’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Paskalya Perhiz Yemekleri’ etkinliği...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi