25 Nisan 2024 Perşembe

Kalbi Duran Pastör, Mucizevi Şekilde Hayata Döndü

Birleşik Krallık’ta 15 dakika boyunca ölü kaldıktan sonra, mucizevi şekilde hayata geri dönen pastör, kendisini kurtaran gücün dua ve Tanrı’nın iradesi olduğuna inanıyor.

Fareham’daki Living Word Pentekostal Kilisesi Pastörü Christopher Wickland, üç küçük çocuğuyla beraber gittiği trambolin parkında aniden kusmaya başlayarak, yere yığıldı. Personeller tarafından kalbin ritmini düzenleyebilmek için dört defa defibrilatör kullanıldıktan sonra Southampton’daki St. Mary’s Hastanesi’nin yoğun bakımına alındı. Hastanedeki doktorlar, eşi Tracey’ye pastörün kalp krizi geçirdiğini ve 15 dakika boyunca öldüğünü açıkladı. Ayrıca solunumun durmasına bağlı olarak beyinde ve kalpte hasar meydana gelebileceği konusunda uyardılar.

Tracey, durumu öğrendikten sonra hemen Facebook’ta paylaşarak, dua isteğinde bulundu. Tracey, ‘‘Facebook’ta haberi paylaşmamla dünyanın dört bir yanından yüzlerce insan benimle temasa geçti ve Chris için dua ettiklerini söyledi. Doktorların inanılmaz çabası ve duanın gücü olmasaydı eşimi kaybedecektik’’ dedi.

48 saat boyunca komada kalan Wickland, 3 hafta sonunda hastaneden taburcu oldu. Mucizevi şekilde hem fiziksel, hem de zihinsel olarak sağlığına kavuştu.

Pastör, ‘‘Bu durum, Tanrı’nın iradesi ve insanların dualarına bağlı gerçekleşen bir mucize. Kilise cemaati ve dünyanın dört bir yanından Hristiyanlar benim için dua ediyordu. Bu güç beni hayatta tuttu. Ben şanslı değilim, ben kutsanmış biriyim’’ dedi. 47 yaşındaki Wickland, ‘‘Doktorlar tarafından birkaç defa kontrol edildim. Ters giden bir şey yok. Öldüğüme inanamıyorlar. Kalıcı bir hasar da yok. Her zaman spor yapan ve beslenmeme dikkat eden biriyim. Bu yüzden kalp krizi geçirmek benim için biraz şaşırtıcıydı ama ölmek çok daha büyük bir şok oldu’’ diyerek sözlerine devam etti. 

Living Word Kilisesi’ndeki hizmetine geri dönen Wickland, kendine ilk müdahaleyi yapan personele ve St. Mary’s Hastanesi çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Pastör ayrıca öldüğünde doğaüstü hiçbir şey görmediğini veya duymadığını belirtti. ‘‘Öldüğümde hiçbir şey görmedim veya duymadım. Sanki her şey hafızamdan tamamen silindi ve zihnim tamamen kapandı’’ dedi.

Duanın gücüyle gerçekleşen çok sayıda tıbbi mucize son yıllarda manşet oluyor. 2019 yılında gişe rekorları kıran ‘Breakthrough’ adlı filmde de, 15 dakika boyunca su altında kalıp, öldüğü açıklanan gencin gerçek hikayesi anlatılıyor. (christianpost)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi