20 Nisan 2024 Cumartesi

Kanseri Yenen Çocuk Herkese Örnek Oldu

Kanseri yenen 5 yaşındaki Weston Newswanger, doğum gününde hastanedeki çocuklara oyuncak bağışladı. 

5 yaşındaki Weston: “Hiçbir şeye ihtiyacım yok, oyun hamuru ve dinozorları hastanedeki çocuklara bağışlanmasını istiyorum” dedi. 

Her çocuk doğum günlerini sever. Büyük kutlamalar ve hediyelerden daha heyecan verici bir şey yoktur. 5 yaşındaki Weston tüm bu düzeni değiştirmeye karar verdi. O, doğum gününde hediye bekleyip, kutlama yapmak yerine birçok oyuncak alıp, hastanedeki çocuklara bağışlamayı seçti.

Weston Newswanger’ın annesi Amy Newswanger: “Weston’un kalbi o kadar büyük ki… Onu gerçekten mutlu eden bir şey yapmak istiyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Oyuncaklar, Weston’un 2016’da yumuşak doku kanseri – rabdomyosarkom – tedavisine başladığı Hershey’deki Pennsylvania Eyalet Çocuk Hastanesi’ne bağışlandı. 

Weston Newswanger’ın annesi: “Şimdilik 134 paket oyun hamuru, 2 kamyon, 60’tan fazla dinozor ve 1 örümcek adamımız var. Ayrıca daha önce oğlumun tedavisi için toplanan bağışlarla hastane için gerekli ekipmanları almaya devam ediyoruz. Ek olarak, kuzenim de aktif olarak hediye toplama ve satın alma işlemine dahil oluyor” açıklamasında bulundu.

Weston 5. Doğum gününü ve kanseri yenişinin 2. yılını kutlarken annesiyle birlikte; 1263 oyun hamuru paketi, 1249 dinazor, 71 süper kahraman, 16 kamyon ve birçok çeşitli oyuncak daha satın alıp hastanedeki çocuklara hediye ettiler. 

Anne Newswanger, yerel televizyon kanalına verdiği röportajda: “Oğluma kemoterapi sırasında tam da bu oyuncaklar iyi gelmişti” dedi ve oğlunun iyileşmesine sadece oyuncaklara borçlu olmadığının altını çizerek: “Duanın gücü, kanserle başa çıkmamıza yardım eden inanılmaz bir şeydi” açıklamasında bulundu. (cnl.news/O.D)

Çinli Adamın Mülteci Statüsü Sahte Zulüm İddiaları Nedeniyle İptal Edildi

2016 yılında İsa Mesih'i kabul eden ve yeraltı kilisesine katılan Çinli bir Hristiyan'ın 'mülteci' statüsü Yeni Zelanda...

Episkopos Kayyal, İskenderun’da Kadının Hristiyanlıktaki Rolünü Anlattı

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde yapılacak Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Nepal’de Dört Hristiyan Yargılanıyor

Nepal'in doğusundaki Madhesh eyaletinde dört Hristiyan, halkı din değiştirmeye zorladığı iddiasıyla yargılanıyor. İnanlılar, 10 Mart'ta Kolhabi kasabasında Hristiyan...

Hong Kong Katolik Kilisesi Tedirgin

Çin Halk Cumhuriyeti'nde kabul edilen yeni güvenlik yasası nedeniyle Hong Kong'taki Katolikler arasında endişe hakim. Milli Güvenlik...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi