29 Mart 2024 Cuma

Kutsal Kitap Ayetlerini Bilmediği İçin Üvey Abisi Tarafından Öldürülen Ethan’ın Failleri Bulundu

ABD eyaletlerinden biri olan Wisconsin’de yaşayan 7 yaşında bir çocuk Kutsal Kitap ayetlerini ezberleyemediği için öldürüldü. Söz konusu olay ile ilgili 3 kişi tutuklandı.

Fox News’e göre, Timothy ve Tina Hauschultz çifti, vekaletini aldıkları 15 yaşındaki ikiz çocuklar ve 7 yaşındaki Ethan ile birlikte yaşıyordu.

15 yaşındaki ikiz çocuklardan biri, Ethan’a her gün fiziksel şiddet uyguluyordu.

2018 yılının Nisan ayı bir kar yığının altında bulunan Ethan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yapılan otopsi sonucu Ethan’ın her yerinde darp izine rastlanıldı ve öldürülmeden önce suda boğulmaya çalışıldığı gözlemlendi. Ölüm sebebi olarak ise 50 kiloluk bir kütük parçası ile göğsüne vurulması ve hipotermi geçirmesi belirtildi.

15 yaşındaki zanlının polise verdiği ifadede, Ethan ve ikiz kardeşini denetlemekle görevlendirildiğini yer aldı.

Yapılan araştırmaların sonucu her iki çocuk da Kutsal Kitap’ın içinde yer alan bazı ayetleri ezberleyemediği için mental ve fiziksel saldırıya maruz kalmıştı.

Ethan ve Hauschultz ailesi arasındaki ilişki şuan bilinmiyor. Fakat Ethan ve ikiz kardeşler mahkeme tarafından Hauschultz çiftinin velayetine verilmişti.

Olayı öğrenen polis memurları Ethan’ın gerçek annesi olan Andrea Everett’i olay yerine çağırıp bilgilendirdi.

Andrea Everett, “Olay yerine vardığımda Ethan’ın kalp atışı olmadığını öğrendim. 5 Saat boyunca oğlumu hayata döndürmeye çalıştılar, ona sürekli CRP verdiler ancak Ethan’ı hayata geri döndüremediler.” dedi

Timothy Hauschultz ve Tina Hauschultz çifti kasıtlı olarak bir çocuğun suç işlemesine katkıda bulunmaları sebebiyle tutuklanırken, 15 yaşındaki çocuk ise bilerek ve kasten işlediği cinayet sebebiyle tutuklandı.(CH)

Ermeni Apostolik Kiliselerinde ‘Büyük Perşembe’ Törenleri Gerçekleşti

Ermeni Apostolik Kiliselerinde "Büyük Perşembe" günü "Intriyats Badarak" (Son Akşam Yemeği), Vodınlıva (Ayak yıkama) ve Latsi Kişer...

İskenderun Katedrali’nde Kutsal Perşembe Ayini Gerçekleşti

Rab İsa Mesih’in havarileri ile birlikte yediği son akşam yemeğinin anıldığı ‘Kutsal Perşembe’ Ayini, İskenderun’da hüzünle gerçekleştirildi. Kutsal...

Papa Françesko, Kutsal Perşembe Ayini’nde Kadın Mahkumların Ayaklarını Yıkadı

Papa Françesko, 'hizmet ve tevazu anlayışını' vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiği Kutsal Perşembe ayini sırasında, Roma'daki bir hapishanede 12...

BM: 35 Milyon Çocuk Tehlikede

DÜNYADA HER 6 SANİYEDE 1 ÇOCUK ÖLÜYOR Birleşmiş Milletler (BM), 5 yaş altı çocuk ölümlerinde görülen azalmaya rağmen...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi