28 Nisan 2024 Pazar

Londra Episkoposluğu’ndan Advent Dönemine Özel Mobil Uygulama

Londra Episkoposu, Advent döneminden en iyi şekilde yararlanılması için yeni bir telefon uygulaması çıkardı.

Anglikan Kilisesi Londra Episkoposu Sarah Mullally ve İngiltere’nin en büyük Hristiyan yayınevi Society for Promoting Christian Knowledge (Hristiyan Bilgisini Destekleme Topluluğu), insanların Advent dönemini takip etmek için kullanmasına (Noel öncesindeki 4 hafta) yardımcı olacak yeni bir telefon uygulamasının hizmete sunulması için iş birliği yaptı.

Yeni göreve atanan Episkopos Sarah Mullally’nin başlattığı “A Good Advent” (İyi Advent) adındaki uygulama, iPhone İşletim Sistemi ve Android telefonlarda kullanıma uygun.

Londra’daki St. Michael Paternoster Royal Kilisesi’nde bu hafta hizmete sunulan “A Good Advent” telefon uygulaması, insanların Advent döneminin önemini daha derin anlamalarına yardımcı olacak kısa günlük dualar içeriyor.

Episkopos Mullally, uygulamanın tanıtım bölümünde, karanlık ve aydınlık arasındaki ilişkiden bahsediyor. Noel’den önceki haftaların yoğun yaşantımızın ortasında olmaya devam eden bir zaman olduğuna dikkat çeken Episkopos Mullally, “Aydınlığı takdir etmek ve umuda odaklanmaya zaman bulmak için karanlıkta yer açmalıyız” diyor.

SPCK Yönetim Kurulu Başkanı Sam Richardson, “Bu yeni yenilikçi telefon uygulamasını hizmete sunmak için Episkopos Sarah ve Londra Episkoposluğu ile iş birliği yapmaktan çok mutluyuz. Bu yeni araştırmada da görüldüğü gibi, Advent fikri tüm inançlı ve inançlı olmayan insanlar arasında yankı uyandırmakta ve umarız ki bu uygulama insanları yılın bu yoğun zamanında bile bu dönemi daha derinlemesine anlamaya teşvik eder” şeklinde konuştu.(CT)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi