24 Nisan 2024 Çarşamba

Mel Gibson’dan ‘Diriliş’ Filmi Geliyor

Mel Gibson, Randall Wallece ile 2004 yılında gösterime giren ve dünya genelinde büyük bir hasılata ulaşan “Tutku – İsa’nın Çilesi” filminin devamı olarak ‘Diriliş’  filmi üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Gibson, en iyi Hristiyan tapınma gruplarının performans sergilediği ve konuşmacı olan Pastör Greg Laurie’nin konuğu olarak katıldığı SoCal Harvest’ta, “Bu film Tutku 2 olmayacak” açıklamasında bulundu. “Filmin adı ‘Diriliş’ olacak. Tabiki, bu çok önemli bir başlık ve gerçekten iyi gözükmesi gerekiyor. Çünkü basit bir şey olsun istemiyoruz, hikayeyi hepiniz biliyorsunuz” dedi.

Gibson ve Wallace, Tutku – İsa’nın Çilesi’den önce Cesur Yürek ve Bir Zamanlar Askerdik  filmlerinde, 2016 Kasım ayında gösterime girecek olan savaşmayı reddeden bir askerin yaşanmış hikayesini anlatan Hacksaw Ridge’te beraber çalıştılar.

Hollywood Reporter’la röportaj yapan Wallace, Diriliş’in kendisi için ne kadar önemli olduğunu söyledi. “Her zaman bu hikayeyi anlatmak istedim. Tutku filmi bir başlangıç oldu ve anlatılacak daha çok hikaye var” dedi. “Evanjelik topluluklarda Tutku filmi çok büyük bir yankı uyandırdı ve devam filminin daha çok ilgi çekecek” diye konuştu.

Gibson, Diriliş filmini en iyi yapabilecek adamın Randall Wallace olduğunu söyledi. “Wallace film için hazır ve Diriliş filmine daha derin bir anlam katmak için bir şeyler yapacak” dedi.(BA)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Ermeni Kiliselerinde Kırmızı Pazar Haftası

Ermeni Kiliselerinde "Garmir Giragi" (Kırmızı Pazar) haftası kutlandı. Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Samatya Surp Kevork...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi