Pop Yıldızı, Ürdün Nehri’nde Vaftiz Oldu

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, İsrail’de İsa Mesih’in vaftiz olduğu Ürdün Nehri’nde vaftiz oldu.
Pop yıldızı, İsrail’e ziyaretinin ardından Instagram’daki vaftiz fotoğraflarını paylaşarak, İsrail’de olmanın ‘kesinlikle büyüleyici’ olduğunu söyledi. İsa Mesih ile aynı yerde vaftiz edilmesinden dolayı, kendini daha önce hiç bu kadar yenilenmiş hissetmediğini söyledi.

Lovato, ‘‘Ben Amerikalı bir şarkıcıyım. Hristiyan olarak büyüdüm ve Yahudi atalarım var. Kutsal Kitap’ta okuduğum yerleri ziyaret etmek için teklif geldiğinde, evet dedim’’ dedi.
‘‘İsrail ile ilgili kesinlikle büyülü bir şey var. Daha önce böyle bir maneviyat duygusu ve Tanrı’yla ilişki hissetmemiştim. Maneviyat benim için çok önemli. İsa Mesih ile aynı yerde, Ürdün Nehri’nde vaftiz edildim. Kendimi hiç bu kadar yenilenmiş hissetmemiştim. Bu yolculuk sağlığım, yüreğim ve ruhum için çok önemliydi. Kalbimdeki boşluğu doldurma fırsatı tanıdığı için Tanrı’ya minnettarım’’ diyerek sözlerine devam etti.

”Birini İncittiysem veya Kırdıysam Özür Dilerim”
Demi Lovato, Ürdün Nehri’nde vaftiz edilmesinin ardından, incitmiş olabileceği kişilerden özür diledi.
İsrail’e gitmesinin siyasi bir nedeni olmadığını, sadece manevi bir deneyim kazanmak için bulunduğunu söyledi. Lovato, ‘‘Instagram’da birkaç post karşılığında İsrail’e ücretsiz yolculuk yapmayı kabul ettim. Hiç kimse bana işlerin yanlış gidebileceğinden veya birilerinin kırılabileceğinden bahsetmedi. Birini incittiysem veya kırdıysam özür dilerim. Böyle bir niyetim yoktu’’ dedi.
Son olarak, ‘‘Bu ziyaret benim için manevi bir deneyim olması gerekiyordu, siyasi bir bildirim değil’’ açıklamasında bulundu. (christiantoday.com)