19 Nisan 2024 Cuma

Power Rangers‘dan Sonra Hristiyan Karakterini Koruyor

The Christian Post’ta yer alan haberde, Yeni “Power Rangers” filminde Yellow Ranger’ı eşcinsel bir karakter olarak gösterildiği, ancak 1990’lı yıllarda eski Green Rangers karakterini oynayan Jason David Frank’ın kendi Hristiyan inancını açık sözlülükle ifade ettiğini belirtti.

Green – White Ranger olarak 1990’lı yılların klasik aksiyon dizisinin orijinal oyuncu kadrosunun bir parçası olan Jason David Frank, yeni Power Rangers filminde de yer aldığı yazıldı.

Kolunda ‘İsa vazgeçmedi’ yazılı bir dövmesi olan ve normal hayatta inancını hayatının ayrılmaz bir parçası olarak gördüğünü söyleyen Frank aynı zamanda şampiyon bir dövüş sanatçısı ve karate öğretmeni.

Frank daha önce CBN’ye, inancının büyük kardeşi Erik Ray Frank’in hayatını kaybetmesinden sonra geliştiğini söyledi. “Bütün kilise olayının neyle ilgili olduğunu gerçekten anlamamıştım,” diye itirafta bulundu.

Karısının onu Teksas’taki Crosby Kilisesi’ne davet ettiğini anlatan Frank, kilisenin Ekip Etkisi’nden etkilendiği söyledi. Pastör Keenan Smith’in ev sahipliği yaptığı ekip bir dizi profesyonel sporcudan oluşuyordu. Frank, “Ben Los Angeles’lıyım, kilise kovboy çizmeleri gibi. Pastör Keenan bir şeyleri kırıyordu ve kendisinden çok etkilendim. Ben bu adam gibiydim. Yumruklaştık. Güreştik ve o, bunu insanları kiliseye çekmek için kullanıyordu” dedi.

Şimdi, Tanrı sevgisi hakkında insanlara ulaşmak için sosyal medyayı kullandığını haftada beş milyon kişiye ulaştığını ve bunu yapmak için kutsandığını ifade ediyor.

Episkopos Kostantin Kayyal ve Arşimandrit Eftimios Fakes İskenderun’da

Lübnan Dağı Peygamber İlyas Patrikhane Manastırı Baş Rahibi Episkopos Kostantin Kayyal ve beraberindeki Arşimandrit Eftimios Fakes, Patrikhanenin...

Altnözü Ortodoks Cemaati, Arşimandrit Corc Yakup’u Konuk Etti

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patrikliği’nin Paskalya Oruç devresinde Hatay ve Mersin bölgesine her hafta bir episkopos...

Arşimandrit Jack Khalil, Samandağ’daki Hristiyanlarla Bir Araya Geldi

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patrikliği’nin Paskalya Oruç devresinde Hatay ve Mersin bölgesine her hafta bir episkopos...

Endonezya’daki Hristiyanların Durumu

Pew Araştırma Merkezi, Endonezya'daki Hristiyanların Durumunu Paylaştı Yaklaşık 275 milyonluk nüfusa sahip olan Endonezya, inanç özgürlüğünü desteklediğini iddia...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi