29 Mart 2024 Cuma

Sağlık Bakanı Koca: Toplam Corona Virüsü Vaka Sayımız 18

Sağlık Bakanı Koca’nın açıklamasında, “Yeni vaka sayısı 12, toplam vaka sayımızsa 18’dir” ifadeleri yer aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip corona virüse (Covid-19) ilişkin, Avrupa’dan gelmiş 7, Amerika’dan gelmiş 3 vaka olduğunu bildirdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ilk vakanın gözlemde tutulan çevresindeki 2 kişiye tanı konulduğu bilgisini paylaşarak, “Avrupa’dan gelmiş 7, Amerika’dan gelmiş 3 vakamız var” ifadelerini kullandı.

Durumun üzücü olduğunu belirten Koca, “Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Koca, toplam vaka sayısına ilişkin ise, “Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir” açıklamasını yaptı.

Bakan Koca’dan, Korona Virüsüne Karşı ’14 Kural’ Paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Korona virüs riskine karşı ve yurt dışından dönüşlerde yapılması gereken Bakan Koca, Twitter hesabından, bakanlık tarafından hazırlanan ve Korona virüs riskine karşı 14 kuralın yer aldığı afişi paylaştı.

 (NTV,Sözcü)

Ermeni Apostolik Kiliselerinde ‘Büyük Perşembe’ Törenleri Gerçekleşti

Ermeni Apostolik Kiliselerinde "Büyük Perşembe" günü "Intriyats Badarak" (Son Akşam Yemeği), Vodınlıva (Ayak yıkama) ve Latsi Kişer...

İskenderun Katedrali’nde Kutsal Perşembe Ayini Gerçekleşti

Rab İsa Mesih’in havarileri ile birlikte yediği son akşam yemeğinin anıldığı ‘Kutsal Perşembe’ Ayini, İskenderun’da hüzünle gerçekleştirildi. Kutsal...

Papa Françesko, Kutsal Perşembe Ayini’nde Kadın Mahkumların Ayaklarını Yıkadı

Papa Françesko, 'hizmet ve tevazu anlayışını' vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiği Kutsal Perşembe ayini sırasında, Roma'daki bir hapishanede 12...

BM: 35 Milyon Çocuk Tehlikede

DÜNYADA HER 6 SANİYEDE 1 ÇOCUK ÖLÜYOR Birleşmiş Milletler (BM), 5 yaş altı çocuk ölümlerinde görülen azalmaya rağmen...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi