28 Mart 2024 Perşembe

Sanatçı Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne Layık Görüldü

Uluslararası Emmy Ödülleri, New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sanatçı Haluk Bilginer en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.

ABD’nin dışında üretilen televizyon programlarının yarıştığı Uluslararası Emmy Ödülleri’nde oyuncu Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisindeki performansı ile en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı.

New York’taki Hilton Oteli’nde 47’incisi düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından bin kadar televizyon profesyonelinin katıldığı ödül töreninde Bilginer, Puhu TV’de yayımlanan ve Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Şahsiyet dizisindeki Agah karakteriyle ödülü kucakladı.

Bilginer’in rakipleri arasında İngiltere’den Christopher Eccleston, Brezilya’da yayımlanan In Impuros dizisindeki rolü ile Raphael Logam ve Alman oyuncu Jannis Niewöhner vardı.

Bilginer, ödülü aldıktan sonra törende yaptığı konuşmada dizide adalet ve bellek kaybı kavramlarının anlatıldığını belirterek, ”İçinde yaşadığımız toplumun bellek kaybı yaşamadığından emin olun.” sözlerini sarf etti.

Ödül töreninin ardından Bilginer, ”Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye’ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey” dedi.

Bin Yıllık Kilise Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde bulunan Kayseri'deki Koramaz Vadisi’ndeki en eski kaya oyma dini yapısı olan Beşaret...

DİSK-AR’a Göre Türkiye İşsizlikte Avrupa Şampiyonu

TÜİK verilerine Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,4 oldu TÜİK Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı...

Krizma Kutsaması İskenderun Katedrali’nde Gerçekleştirildi

İskenderun Müjdeleme Katolik Katedrali'nde, her yıl gerçekleştirilen ‘Yağların Kutsanması’ Ayini, kutsal hafta içerisinde gerçekleştirildi. Rahiplerin yeminlerini tazelediği...

Vakıfköy’de Palmiye Pazarı Ayin ile Kutlandı

"Dzağgazart" (Palmiye Pazarı) Rab İsa Mesih'in Yeruşalim'e Giriş Yortusu, Vakıfköy'de de Surp Badarak ayini ile kutlandı.  24 Mart...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi