19 Nisan 2024 Cuma

SAT-7 Plus, Dünya Çapında Kullanıma Hazır

Orta Doğu’nun ilk isteğe bağlı Hristiyan video yayın hizmeti olan SAT-7 PLUS, artık çevrimiçi (online) olarak dünya çapında kullanıma hazır. Arapça, Farsça ve Türkçe içerik yayını sağlayan yeni platform, SAT-7’nin İncil’in hayat değiştiren mesajını, bölgede büyümekte olan ve cep telefonlarıyla etkileşim halinde olan genç nüfusu da içeren daha geniş bir kitleye ulaştırmasına olanak tanıyor.

SAT-7’nin CEO’su Rita El-Mounayer, “SAT-7’nin isteğe-bağlı yayın hizmeti sunan ilk Hristiyan uydu televizyon kurumu ve bunu Arapça, Farsça ve Türkçe olarak sunan tek yayıncı olduğunu söylemekten memnuniyet duyuyorum. Bu, izleyicilerimize kendi SAT-7 deneyimlerini, ne zaman ve hangi cihazda olurlarsa olsunlar kontrol etme imkanı sunuyor” açıklamasında bulundu.

Popüler seküler yayın hizmetlerine benzer şekilde çalışan SAT-7 PLUS platformu, web tarayıcılarında ve tüm mobil cihazlar için bir uygulama olarak mevcut. Her gün eklenen yeni programlara ve SAT-7 ARABIC, SAT-7 PARS, SAT-7 TÜRK, SAT-7 KIDS ve eğitim ve sosyal gelişim kanalı olan SAT-7 ACADEMY’den ilgili programların geçmiş kataloğuna erişimin yanı sıra, izleyiciler kanalları platform üzerinden canlı olarak da izleyebilirler. SAT-7 PLUS’ı mesajlaşma yoluyla doğrudan Kanal İzleyici İlişkileri personeli ile iletişim kurmak için de kullanabilirler.

Rita El-Mounayer, “İsteğe-bağlı içerikler, bugün bölgedeki pek çok medya kullanıcısının beklentisini karşılamakta. SAT-7 PLUS bizi yalnızca çağdaş medya alanında güncel hale getirmekle kalmıyor, daha da önemlisi, programlarımızı daha kullanışlı ve erişilebilir kılıyor” dedi ve ekledi: “Müjde’yi zor şartlar altında paylaşabilme potansiyelini hayal edin. Türkiye, Mısır, İran – hatta Afganistan ya da Yemen’deki Hristiyan izleyicilerimizden İsa’yı arkadaşlarıyla güvenli bir şekilde paylaşmak isteyenler varsa, tek yapmaları gereken, onlara kültürel anlamda duyarlı ve isteğe-bağlı bir programın bağlantısını göndermek, anında erişilebilir ve kendi dillerinde.”

Uydu televizyonu Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da çok popüler olduğundan ve izleyicilere internet bağlantısı olmadan ulaşabildiğinden, uydu yayınları SAT-7’nin birincil platformu olmaya devam ederken, El-Mounayer, SAT-7 PLUS’ın piyasaya sürülmesinin Tanrı’nın bölgedeki krallığını inşa etmede ve geleceğe yatırımda önemli bir adım olduğunu açıkladı ve, “Telefonlarına televizyondan daha fazla bağlı olan Z Kuşağı ve ötesinin de ilgisini çekmek için ileriye doğru gitmekteyiz” dedi. Bölgedeki gençlerin yüzde 30’u halihazırda isteğe-bağlı yayın yoluyla televizyon izlemeyi tercih ediyor.

Mümkün olduğu kadar çok izleyiciye ulaşmak için, platform, en yavaş İnternet bağlantıları için yalnızca ses seçeneği dahil olmak üzere çeşitli bant aralıklarında mevcut. Programlar çevrimdışı izlemek için de indirilebilir, böylece hareket halindeyken veya İnternet bağlantısında sorun olduğunda bile izlenebilirler. Hassas konumlardan izleyenlerin güvenliğini korumak adına, içeriklere erişmek için hiçbir kişisel bilgi gerekmeyecek. Çocuklar için yaşa uygun içerik filtresi de mevcut bulunurken, izleyicilerin ihtiyaçları ve ilgi alanlarıyla ilgili daha fazla içerik bulmalarına yardımcı olmak için SAT-7 PLUS, izleyicinin tercihlerine göre bir sonraki adımda ne izleyeceklerine dair öneriler sunacak.

Episkopos Kostantin Kayyal ve Arşimandrit Eftimios Fakes İskenderun’da

Lübnan Dağı Peygamber İlyas Patrikhane Manastırı Baş Rahibi Episkopos Kostantin Kayyal ve beraberindeki Arşimandrit Eftimios Fakes, Patrikhanenin...

Altnözü Ortodoks Cemaati, Arşimandrit Corc Yakup’u Konuk Etti

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patrikliği’nin Paskalya Oruç devresinde Hatay ve Mersin bölgesine her hafta bir episkopos...

Arşimandrit Jack Khalil, Samandağ’daki Hristiyanlarla Bir Araya Geldi

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patrikliği’nin Paskalya Oruç devresinde Hatay ve Mersin bölgesine her hafta bir episkopos...

Endonezya’daki Hristiyanların Durumu

Pew Araştırma Merkezi, Endonezya'daki Hristiyanların Durumunu Paylaştı Yaklaşık 275 milyonluk nüfusa sahip olan Endonezya, inanç özgürlüğünü desteklediğini iddia...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi