19 Nisan 2024 Cuma

SAT-7 TÜRK’te Noel Hazırlıkları

Noel’i SAT-7 TÜRK’te Takip Edin

SAT-7 TÜRK ailesi, Aralık ayı itibarıyla Noel programları yayınlamaya başladı! 2022 yılının sonlarına gelirken, Doğuş Bayramı’nda, sizleri birbirinden farklı programlarla karşılıyoruz.

Canlı Programlarımızda Noel Coşkusu!

Lezzetli Sohbetler, Duanın Gücü ve Sözün Özü gibi çok sevilerek takip edilen ve canlı yayınlanan programlarımızda özel konuklar, özel röportajlar, müzikler ve yemeklerle evlerinize konuk oluyor. İsa Mesih’in doğuşunu müjdeleyen vaazlarla sizleri ruhsal olarak da bu bayrama hazırlıyoruz.
 
Bebek İsa’yı karşıladığımız kış aylarının soğuğunda, ailemizle birlikte sıcacık bir ev ortamında, rengarenk süslemeler ve hediyelerle kutladığımız Noel bayramını, en çok da çocuklar heyecanla ve sevinçle bekler. 1 Aralık tarihinden itibaren, Mini Kent programımızda çocuklar için hazırladığımız sürprizlerle SAT-7 TÜRK ekranlarındayız!

Geri Sayım Başladı: Advent 2022

Büyük güne yaklaşırken, geçtiğimiz senelerdeki geleneğimizi sürdürerek, Senem Ekener’in sunuculuğunu yaptığı Advent programımıza başlıyoruz. 12 Aralık’tan itibaren hafta içi her gün canlı yayınlanacak ve dolu dolu geçecek olan Advent programımızda, her gün işleyeceğimiz ve Kutsal Kitap’tan ayetlerle destekleyeceğimiz farklı konu başlıklarıyla birlikte, Noel’e hazırlık sürecimizi daha da zenginleştiriyoruz.

Sosyal Medya
Kolları Noel için Sıvadı!

Noel’de İki Canlı Yayın!

İsa Mesih’in doğduğu gece olan 24 Aralık gecesi, Protestan ve Katolik kiliselerini aynı çatı altında birleştiren bir yayın programıyla, İsa Mesih’in doğuşunu tek yürekten, tek ağızdan kutlayacağız.

Programımıza saat 17:00’da Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan İstanbul Protestan Kiliseleri’nin ortak kutlamasıyla harika bir başlangıç yapacağız. Günün ilk canlı yayını olarak yayınlanacak ilk kutlamamızın ardından, gece yarısı saatler tam 00:00’ı gösterdiğinde, St. Esprit Katedralin’de gerçekleşecek olan görkemli Noel ayiniyle, doğuş sevincini zirve noktaya taşıyacağız. Aynı günde art arda gerçekleştireceğimiz bu iki canlı yayını ve birbirinden muhteşem kutlamaları hem televizyon kanalımızdan hem de sosyal medya platformlarımızdan izleyebileceksiniz!

İlahiler ve Klipler ile Yayın Akışımız Renkleniyor

Bu sene faaliyete geçen dijital medya stüdyolarımızda kayda alınan ilahiler ve klipler ile yayın akışımızı renklendiriyor.
 
Ester Basmacı’nın seslendirdiği, Mikail Bayyiğit’in saksafonda, Ester Emel Çamsun’un orgda, Şevval Yıldırım’ın ise çelloda yer aldığı dokuz yeni ilahiyle karşınızda olacağız. Repertuvarımızda yer alan ilahiler: İnsan Sessizliğe Bürünsün, İsa Mesih İmmanuel, Meryem Biliyor Muydun, Dünya Karanlıktadır, Geç Kalma Gel İmmanuel, Sakin Gece, Bu Çocuk Kim, Öncesizlikten Önce, İlk Noel.

Dijital medyanın sevilen yapımlarından olan ve haftanın üç günü canlı yayınlanan Teşvik Saati programımızda, Noel’e özel konu başlıklarıyla birlikte, SAT-7 TÜRK’ün Youtube ve Facebook sayfalarında buluşuyoruz.

SAT-7 TÜRK ailesi olarak, bu Noel’i sevdiklerinizle birlikte en güzel şekilde geçirmenizi ve Mesih’in doğuşunun, yeni seneyle birlikte her birinizin doğuşu olmasını diliyoruz. 

Episkopos Kayyal, İskenderun’da Kadının Hristiyanlıktaki Rolünü Anlattı

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde yapılacak Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Nepal’de Dört Hristiyan Yargılanıyor

Nepal'in doğusundaki Madhesh eyaletinde dört Hristiyan, halkı din değiştirmeye zorladığı iddiasıyla yargılanıyor. İnanlılar, 10 Mart'ta Kolhabi kasabasında Hristiyan...

Hong Kong Katolik Kilisesi Tedirgin

Çin Halk Cumhuriyeti'nde kabul edilen yeni güvenlik yasası nedeniyle Hong Kong'taki Katolikler arasında endişe hakim. Milli Güvenlik...

Irak’ta Çay Evi Umut Veriyor

IŞİD 2014 yılında Irak'ın Ninova Eyaleti'nde bulunan Karakuş'u işgal etmeden önce Najeeb adlı Hristiyan, çay evi işletiyordu....

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi