20 Nisan 2024 Cumartesi

Tennessee Kilisesi, Uçak Kazasında Ağır Kayıplar Verdi

ABD’nin doğu eyaletlerinden biri olan Tennessee, Germantown’daki Harvest Kilisesi, uçak kazasında hayatını kaybeden üyelerinin yasını tutuyor. 

ABD Federal Havacılık İdaresi’ne (FAA) göre, tek motorlu Piper PA-46 uçağı Teksas’taki Yoakum Municipal Havalimanı’nın güneyine düştü. Uçak, Yoakum’a gitmek üzere havalanmıştı. FAA, bir uçuş ekibi üyesi ve üç yolcunun öldüğünü açıkladı.

Harvest Kilisesi’nden Bill Garner, Steve Tucker, Tyler Patterson ve Tyler Springer’in hayatını kaybettiği açıklandı. Tucker’ın küçük uçağın pilotu olduğu bildirildi. Kilise tarafından yapılan açıklamada, ‘‘Hepsi Harvest Kilisesi’nin sevgili üyeleriydi. Kayıpları nedeniyle derinden üzgünüz’’ ifadelerine yer verildi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan pastör Kennon Vaughan’ın durumunun stabil olduğu öğrenildi. ‘‘Hayatını kaybedenlerin aileleri için dua etmenizi rica ediyoruz. Elimize ulaştıkça daha detaylı bilgi vereceğiz’’ denildi. Pastör Vaughan’ın kazadan kurtulması nedeniyle şükredildi. Pastörün tam olarak iyileşmesi için ameliyat olacağı açıklandı.  

Harvest Kilisesi, ‘‘Öncelikli dua isteğimiz, pastörün yaralarında enfeksiyon gelişmemesidir. Tanrı’nın Vaughan’ın vücuduna dokunması ve tam olarak şifa vermesi için dua edin. Pastör, kesinlikle dualarınızı hissediyor’’ dedi. Kilise, Vaughan ile hayatını kaybedenlerin aileleri için dua istedi. 

Trajik kaza, kilise kurucusu Clint Clifton’ın Georgia’da bir uçak kazasında hayatını kaybetmesinden sadece birkaç gün sonra gerçekleşti. (CHL)

Episkopos Kayyal, İskenderun’da Kadının Hristiyanlıktaki Rolünü Anlattı

Paskalya Oruç Döneminde, Mersin ve Hatay bölgelerinde yapılacak Patrikhane Programları kapsamında, Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği...

Nepal’de Dört Hristiyan Yargılanıyor

Nepal'in doğusundaki Madhesh eyaletinde dört Hristiyan, halkı din değiştirmeye zorladığı iddiasıyla yargılanıyor. İnanlılar, 10 Mart'ta Kolhabi kasabasında Hristiyan...

Hong Kong Katolik Kilisesi Tedirgin

Çin Halk Cumhuriyeti'nde kabul edilen yeni güvenlik yasası nedeniyle Hong Kong'taki Katolikler arasında endişe hakim. Milli Güvenlik...

Irak’ta Çay Evi Umut Veriyor

IŞİD 2014 yılında Irak'ın Ninova Eyaleti'nde bulunan Karakuş'u işgal etmeden önce Najeeb adlı Hristiyan, çay evi işletiyordu....

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi