25 Nisan 2024 Perşembe

Videolarını Milyonlar İzledi

Youtube’da yayınladığı teşvik edici videolarıyla tanınan Eric Thomas’ın cesaret verici vaazlarını milyonlar izliyor. Kısa bir süre önce Londra’da bir Gençlik konferansına katılan pastör, genç dinleyenlerini hem eğlendirdi hem de onlara uyuşturucu ve suçtan uzak durmalarını öğütledi.

Eric Thomas ya da bilinen diğer isimleriyle “ET” (i ti) veya “HİP HOP VAİZİ” Pastör, Youtube’da yayınladığı videolarıyla geniş bir kitle tarafından izleniyor. Cesaret verici vaazları 53 milyondan fazla izlendiği belirtiliyor.

Eric Thomas, aynı zamanda birçok Amerikan spor takımının ruhsal danışmanı. Kısa bir süre önce Londra’da bir Gençlik konferansına katılan pastör, genç dinleyenlerini hem eğlendirdi hem de onlara uyuşturucu ve suçtan uzak durmalarını öğütledi.

Bunun yerine gençleri kendilerini Tanrı’nın yolunda eğitmeleri için şu sözlerle teşvik etti: “Kilisenin büyük bir sorumluluğu olduğunu düşünüyorum, çünkü müjde’ye sahip. Bir kişinin ihtiyacı olan her şey Söz’de gizli.”

Pastör Thomas, kendisinin de zor zamanlardan geçtiğini, ailesiyle tartıştıktan sonra okulu bıraktığını ve 2 sene boyunca sokaklarda yaşadığını anlatıyor. Evsiz kaldığı süre boyunca sokakta karşılaştığı bir kişi yeniden başlaması için cesaret bulmasında yardımcı oluyor, böylece okula geri dönüyor, okulu bitiriyor ve Pastör olarak çalışmaya başlıyor.

Motivasyon konuşmaları ile tanınan Eric Thomas, LeBron James gibi tanınmış sporcularla da çalışıyor.(Zülal A.)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi