5 Mayıs 2024 Pazar

Balkondan Atılan Çocuk, Mucizevi Şekilde Hayatta Kaldı

Minnesota’daki Mall of America’nın 3. katından atılan 5. yaşındaki çocuğun meleklerin yardımı ve İsa’nın sevgisiyle mucizevi şekilde hayatta kaldığına inanılıyor.

Çocuğun ailesi GoFundMe sayfası üzerinden minik çocuğun durumu hakkında bilgi vererek, iyileşmeye devam ettiğini söyledi. Karnındaki yaranın iyileştiği ve derisinin yenilendiği de belirtildi.

5 yaşındaki Landen Hoffman, 12 Nisan’da Amerika’yı şok eden bir olayda, 24 yaşındaki Emmanuel Aranda tarafından alışveriş merkezinin balkonundan aşağı atıldı. Kolları ve bacakları kırılan çocuğun durumu kritikti. Kafa travması riskine rağmen, beyin hasarı oluşmadı.

Aranda, ifadesinde alışveriş merkezine giderek öldürecek birini aradığını söyledi. Haziran ayında cinayete teşebbüs suçundan 19 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ailesi, minik çocuğun her sabah mutlu uyandığını ve çevresine neşe saçtığını söyledi. Annesi, yaraları hakkında sorular sorduğunda, minik çocuğun ‘‘Anne, artık iyileştim. Sormana gerek yok’’ yanıtını verdiği öğrenildi.

Hayatı ve İsa Mesih’i seven Landen, kendisi için endişelenen yakınlarına, ‘‘Endişelenmeyin. Uçurumdan düştüm ama melekler beni yakaladı. İsa beni seviyor. Ben iyiyim’’ diyor.

Çocuğun ailesi, Landen’in tamamen şifa bulması için dua istiyor. Aile, ‘‘Dua eden herkes için minnettarız. Kötü bir kişi vardı ama bu kötülükten milyonlarca iyilik çıktı’’ açıklamasında bulundu.

Hoffman ailesi, ayrıca Aranda’yı affettiklerini ve onun için de dua ettiklerini söyledi.(CT)

Sam Allberry İstanbul’da

Tanrı'nın Tasarısında Cinsellik Semineri İstanbul'da bulunan Pera Diriliş Kilisesi, önümüzdeki hafta sonu Dünya'nın gündeminden hiçbir zaman düşmeyen "Cinsellik"...

Episkopos Arsenios Dahdal Önderliğinde “Kutsal Perşembe” Ayini

Bu hafta sonu Paskalya Bayramı’nı kutlamaya hazırlanan Ortodoks Kiliseleri, “Elem Haftası” ayinlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda İskenderun Aziz Corç...

İskenderun Aziz Corç Rum Ortodoks Kilisesi’nde “Kutsal Yağ” Ayini

Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan Dallar Bayramı’nın ardından Kutsal Hafta’ya başlayan Ortodokslar, Çarşamba günü Kutsal Yağ Ayini’ni gerçekleştirdi....

İskenderun’da “Kutsal Elem Haftası ve Paskalya Ayini” Programı

İskenderun’da Ortodoks Kilisesinin “Kutsal Elem Haftası ve Paskalya Ayini” Programı belli oldu. Cumartesi gecesi kutlanacak olan Paskalya Bayramı için...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi