5 Mayıs 2024 Pazar

Kutsal Kitap Uygulaması’nın İndirilme Sayısı 500 Milyona Ulaştı

YouVersion Kutsal Kitap Uygulaması’nın dünya çapında indirilme sayısı 500 milyona ulaştı. Kutsal Kitap uygulaması, bu sayıya ulaşan tek dini uygulama oldu.

13 yıldır kullanılan uygulama, 2008 yılında iOS App Store’da yalnızca 200 ücretsiz uygulamadan biri olarak piyasaya sürüldü ve hızla popülerlik kazanarak iPhone’un ilk çıkış döneminde en çok indirilen Kutsal Kitap uygulaması haline geldi.

Life.Church tarafından yayınlanan habere göre, 2021’de şimdiye kadar, 2020’ye göre yüzde 21 ve 2019’a göre yüzde 56 artış yaşanarak yaklaşık 64 milyar Kutsal Kitap bölümü okundu veya dinlendi. Life.Church, uygulamanın 500 milyon cihazda indirildiğini söyledi.

YouVersion kurucusu Bobby Gruenewald, ‘‘Bazı insanlar Kutsal Kitap’a olan ilginin azaldığını iddia etse de, 500 milyonluk indirilme sayısı bunun aksini gösteriyor. Tanrı Sözü, güncelliğini koruyor ve yaşamları değiştirme gücüne sahip. Bu yüzden bu önemli anı kutlamaktan heyecan duyuyoruz. Sadece sayının büyüklüğü için değil, her indirilme aşamasında birinin Tanrı ile daha yakından bir ilişki yaşama şansını yakaladığı için heyecanlıyız’’ dedi.

YouVersion uygulaması, Kutsal Kitap’ın 1.760’tan fazla dilde 2.600 versiyonunu içermektedir. YouVersion ekibi, yayıncıların ve Kutsal Kitap topluluklarının desteği ile Kutsal Kitap çevirilerini tamamladığında derhal okuyucuların hizmetine sunuyor. Web sitesi, ‘‘Uygulama aracılığıyla dünya çapında Tanrı aktif olarak iş başında’’ dedi.

YouVersion ekibi, uygulamanın indirilme sayının 1 milyara ulaşmasını hedefliyor. Gruenewald, ‘‘Son yıllarda, Tanrı’nın YouVersion aracılığıyla hayal edebileceğimizden çok daha fazlasını yaptığını gördük. Uygulama katlanarak büyüyerek dünya çapında insanlara ulaştı. Milyonlarca yaşamın değişmesiyle yeni olasılıkları görmeye olan inancımız arttı. Bunun YouVersion için sadece bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Yeni bir vizyona sahibiz. Pastörlere ve kilise liderlerine daha iyi hizmet vermek için 2022’de yeni özellikleri kullanıma sunmaktan heyecan duyuyoruz’’ dedi. (CHL)

Sam Allberry İstanbul’da

Tanrı'nın Tasarısında Cinsellik Semineri İstanbul'da bulunan Pera Diriliş Kilisesi, önümüzdeki hafta sonu Dünya'nın gündeminden hiçbir zaman düşmeyen "Cinsellik"...

Episkopos Arsenios Dahdal Önderliğinde “Kutsal Perşembe” Ayini

Bu hafta sonu Paskalya Bayramı’nı kutlamaya hazırlanan Ortodoks Kiliseleri, “Elem Haftası” ayinlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda İskenderun Aziz Corç...

İskenderun Aziz Corç Rum Ortodoks Kilisesi’nde “Kutsal Yağ” Ayini

Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan Dallar Bayramı’nın ardından Kutsal Hafta’ya başlayan Ortodokslar, Çarşamba günü Kutsal Yağ Ayini’ni gerçekleştirdi....

İskenderun’da “Kutsal Elem Haftası ve Paskalya Ayini” Programı

İskenderun’da Ortodoks Kilisesinin “Kutsal Elem Haftası ve Paskalya Ayini” Programı belli oldu. Cumartesi gecesi kutlanacak olan Paskalya Bayramı için...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi