1 Mayıs 2024 Çarşamba

Kalbi 20 Dakikalığına Duran Genç Mucizevi Şekilde Uyandı

Geçen yıl Mayıs ayında aniden geçirdiği bir baygınlık sonrasında 20 dakika ölü kalan genç, İsa Mesih’i gördüğünü söyledi..

Teksas lise takımında Amerikan futbolu oynayan Zack Clements, beden eğitimi dersinde bayıldıktan sonra kalbi 20 dakika boyunca atmadı. Hemen hastaneye kaldırılan Clements’i tekrardan hayata döndürebilmek için doktorlar büyük çaba sarfetti.

Zack’in annesi Teresa Clements, “Ambulansın kapısı açıldığında oğlumun suratı mosmordu ve kalp masajı yapılıyordu” dedi.

Ambulansta Zack’in kalbi durmuş ve teknik olarak yaşamıyordu. Daha sonra doktorların açıklayamadığı bir şekilde 20 dakika boyunca kalbi atmayan Zack’in bir anda kalbinin atmaya başladığını söylediler.

Zack birkaç gün boyunca tamamen iyileşene dek makineye bağlı kaldı. Hikayesi sonradan daha da inanılmaz bir hal aldı. Zack, ‘ölü’ olarak geçirdiği dakikalarda hiçbir şey hatırlamadığını ve tek bir şey gördüğünü söyledi.

CBS News’e konuşan genç, “Uzun saçlı ve sakallı bir adam gördüm. Onun İsa Mesih olduğunu farkettim. Elini omzuma koydu. Her şeyin düzeleceğini ve iyileşeceğimi söyledi” dedi.

Zack’in söyledikleri karşısında ailesi şaşırdı kaldı. Ancak ona yine de inandılar. Zack’in babası Billy ve annesi Teresa, oğlunun söylediği her kelimeye inandılar. Oğullarının yaşaması tam anlamıyla bir mucizeydi. Zack, bugün gayet sağlıklı bir çocuk.

Zack’in babası Billy, “Birdenbire hayata dönmesi ve uyandıktan sonra bize böyle bir şey anlatması gerçekten inanılmaz. Bunu bilimsel olarak açıklamak mümkün değil” dedi.

Çocuğun hayatını kaybettiğini sandığı anlarda, ailesinin neler hissettiğini hayal etmek bile üzücü. Kalbinin tekrardan atmaya başlaması mucizeden başka bir kelimeyle açıklanamazdı.

Din Değiştirme Karşıtı Yasaların Son Bulması İstendi

Release International, Hindistan'da din değiştirme karşıtı yasaların Hristiyanlara yönelik baskıya ve şiddete neden olduğunu söyleyerek yürürlükten kaldırılmasını...

Episkoposlar, Katoliklere Yönelik Saldırıları Kınadı

Hindistan'da episkoposlar, aşırılık yanlısı bir grubun Katolik okuluna yönelik saldırısını kınadı. 16 Nisan'da yaşanan saldırıda Telangana eyaletindeki Rahibe...

Hristiyan Liderler Ruanda Soykırımının 30. Yılını Andı

Afrika Hristiyan Uzmanlar Forumu (ACPF) üyeleri, yaklaşık 800 bin kişinin hayatını kaybettiği Ruanda soykırımının 30. yıldönümünde mağdur...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Saldırılar Son Bulmuyor

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Hristiyanlara zulmeden Müttefik Demokratik Güçler (ADF) adlı terör örgütü, Beni kentinde düzenlediği saldırıda 12...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi