6 Mayıs 2024 Pazartesi

Tayland’da Bir Adamın Polise Bıçak Çektiği Olay Şefkatle Sonuçlandı

Tayland’da geçtiğimiz günlerde kendinden geçmiş bir adam yaşamış olduğu derin hayal kırıklığından ötürü bir polis memuruna bıçak çekti ancak olay beklenenden çok farklı sona erdi.

Adı açıklanmayan 45 yaşındaki adam,  Huay Kwang’da girmiş olduğu karakolda, Polis Memuru Anirut Malee’ye bıçak çekti. Polis Memuru Malee, kendinden geçmiş adama zor kullanmak ya da silah çekmek yerine, sakin bir şekilde oturdu ve onunla konuşmaya başladı.

eAdamın, hayatındaki olumsuz koşullar yüzünden hayal kırıklığına uğradığı öğrenildi. Malee, Tay Visa’ya verdiği demeçte, eskiden müzisyen olduğunu, ancak üç gündür güvenlik görevlisi olarak çalıştığını ve ödemesinin yapılmağını anlattı. Bunun dışında gitarının çalındığını ve tüm yaşadıklarının üzerinde bir baskı oluşturduğunu söyledi.

Malee, adamın endişelerini dinleyerek adama yeni bir gitar vermeyi ve onu akşam yemeğine çıkarmayı teklif etti. Onun cevabı, adamın sakinleşmesine ve eylemlerini yeniden düşünmesine yardımcı oldu.

Malee, “Onun sıkıntılarını duyunca sempati duydum ve ona bir gitar vereceğimi ve birlikte yemek yiyebileceğimizi önerdim” dedi.

Adam, Polis Memuru Malee’nin konuşmasından birkaç saniye sonra bıçağı görevliye verdi. Malee, kollarını açtı ve üzülen adamın sarılmasını sağladı. Olayı takip eden başka bir polis memuru ve gözyaşı döken adama bir şişe su verdi. Adam daha sonra değerlendirilmek üzere bir akıl hastanesine gönderildi ve akli dengesinin yerinde olduğu saptandı.

Olayla ilgili video 128 milyon görüntülenmenin üzerine çıktı.

Sam Allberry İstanbul’da

Tanrı'nın Tasarısında Cinsellik Semineri İstanbul'da bulunan Pera Diriliş Kilisesi, önümüzdeki hafta sonu Dünya'nın gündeminden hiçbir zaman düşmeyen "Cinsellik"...

Episkopos Arsenios Dahdal Önderliğinde “Kutsal Perşembe” Ayini

Bu hafta sonu Paskalya Bayramı’nı kutlamaya hazırlanan Ortodoks Kiliseleri, “Elem Haftası” ayinlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda İskenderun Aziz Corç...

İskenderun Aziz Corç Rum Ortodoks Kilisesi’nde “Kutsal Yağ” Ayini

Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan Dallar Bayramı’nın ardından Kutsal Hafta’ya başlayan Ortodokslar, Çarşamba günü Kutsal Yağ Ayini’ni gerçekleştirdi....

İskenderun’da “Kutsal Elem Haftası ve Paskalya Ayini” Programı

İskenderun’da Ortodoks Kilisesinin “Kutsal Elem Haftası ve Paskalya Ayini” Programı belli oldu. Cumartesi gecesi kutlanacak olan Paskalya Bayramı için...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi