2 Mayıs 2024 Perşembe

Super Bowl Şampiyonluğu Aradığı Mutluluğu Getirmedi

Super Bowl Şampiyonluğu ünvanına sahip eski bir NFL oyuncusu olan Clint Gresham, paylaştığı bir videoda, şampiyonluk kazanmanın bile kendisine aradığı mutluluğu getirmediğini belirtti.

Gresham, tanınmış insanların inanç yaşamlarıyla ilgili röportaj derlemesi hazırlayan ‘I Am Second’ organizasyonu için bu videoyu hazırladı.

Clint Gresham, videonun ilerleyen kısımlarında madde bağımlılığına karşı verdiği mücadeleyi detaylı bir şekilde anlattı.

Çok açık sözlü bir Hristiyan olan Gresham, Seattle SeaHawks takımında beş sezon oynadı ve 2014 yılında Super Bowl’u kazandı.

Gresham, “Birkaç arkadaşımla antreman sonrası dinlemek için jakuziye girdiğimizi hatırlıyorum. Konumuz sadece Super Bowl’u kazanmaktı. Neredeyse her gün bu konuyu konuşuyorduk.Hepimizin istekleri belliydi.

Hayatım boyunca aradığım mutluluğun o şampiyonluk olduğunu düşünüyordum ve onu kazanmak için çabalıyordum. Ancak öyle olmadı. Bu yüzden biraz korkuyorum çünkü o şampiyonluğu hedef olarak benimsemiştim. O şampiyonluğu kazandım ve hala daha fazlasını istiyorum” dedi.

Ayrıca Gresham, kaygı ve depresyonla ilgili mücadelesine de değindi.

Konuşmasının devamında bağımlılık ve zihinsel sorunlarla mücadele eden insanlara destek olmak gerektiğine vurgu yapan Gresham, “Herkesin farklı farklı sorunları var. Herkesin utandığı ve söylemeye çekindiği şeyler var. Mesela benim için depresyon, endişe ve bağımlılık konusu…” dedi.

İsa Mesih’e olan inancının ona barış ve mutluluk için gerekli umudu verdiğini de ekleyen  Clint Gresham sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Gerçek şu ki, Tanrı bizimle. En aydınlık ve en karanlık anlarımızda bile…” (christianheadlines)

Gümüşhane’deki İmera Manastırı Tarihi Dokusuna Kavuştu

Gümüşhane’nin tarihi ve kültürel hazinelerinden birisi olan İmera Manastırı yıllar içinde yapılan tahribatlardan kurtarıldı. Manastırın duvarlarına kazınan...

Gençler, Kutsal Kitap’ın Yaşamlarını Değiştirdiğini Söyledi

Amerika Kutsal Kitap Topluluğu (American Bible Society) 2024 yılı raporunda, Kutsal Kitap'ın gençler üzerinde etkisinin arttığını açıkladı.  4-23...

Hristiyan Yardım Kuruluşu, Pakistan’daki Hristiyanları Desteklemeye Devam Ediyor

Ağustos 2023'te Hristiyanlara karşı başlatılan ayaklanma sonucu birçok kişi evini ve eşyalarını kaybetti. Kurbanlardan biri de Pakistan'ın...

Pakistan’da Pastöre Suçlama

Pakistan’ın Gujranwala kentinde yaşayan pastör Accad, paylaşılan bir videoda damadı Almas tarafından dine hakaret etmekle suçlandı. Almas,...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi