8 Mayıs 2024 Çarşamba

Justin Bieber, İsa Mesih Tarafından Affedildiği İçin Şükretti

Bir zamanlar kötü haberlere konu olan pop yıldızı Justin Bieber, İsa’ya, artık utanç içinde yaşamak zorunda olmadığı için teşekkür etti.

“What Do You Mean?” şarkısını seslendiren sanatçı Hristiyan inancının anlamı hakkındaki düşüncelerini 140 milyondan fazla takipçisi olan Instagram sayfasında paylaştı.

“Hayatım için teşekkür ederim İsa. Affedildiğim için teşekkür ederim! Bana yeterli olduğumu gösterdiğin için teşekkür ederim!” diye yazdı.

“Artık utanç içinde olmadığım ama sevdiğim, seçildiğim ve affedildiğimi bilerek göğsümü gererek ve başım yüksekte durabildiğim için teşekkür ederim!”

Ayrıca milyonlarca takipçisini tüm yüklerini İsa’ya vermeleri için teşvik etti.

“Geçmişinizle mücadele ediyorsanız İsa’ya verin! Ona yük olmaz! O sizi seviyor ve hayatınızdaki iyi ve kötü tüm küçük ayrıntıları bilmekle onur duyuyor! Size kızmıyor, sizin için en iyisini istiyor!” dedi.

Tanrı tarafından affedildiğini belirtmesi, Bieber’ın yıllarca, sarhoşken araba kullanma, uyuşturucu kullanımı ve araba yarışı için tutuklanmasının ardından yaşadığı bir dizi olayı kapsıyor. 2014 yılında, evine yumurta atmakla suçlandığı bir komşusuyla davasını çözümlemek için de 80.000 dolar ödemişti.

Ama aynı yıl, Tanrı yolunda yürümeye başladı ve vaftiz oldu. O zamandan beri inancına bağlı yaşıyor. (CT)

Episkopos Dahdal Arsuz’da ve Mersin’de Ayinlere Katıldı

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği 10. Yuhanna’nın bereketi ile Türkiye’ye gelen Episkopos Arsenios Dahdal, Paskalya öncesindeki...

Beyoğlu Surp Yerrortutyun Kilisesi’nde Kutsal Sunu Ayini

Lusavoriç Korosu'nun 95. yılı Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, Beyoğlu Surp Yerrortutyun Kilisesi'ndeki Surp Badarak'a (Kutsal Sunu...

Aziz Corç’un İsim Bayramı İskenderun’da Ayinle Kutlandı

Hristiyanlığın simge isimlerinden Aziz Corç’un İsim Bayramı dolayısıyla, İskenderun Aziz Corç (Mar Circos) Rum Ortodoks Kilisesi'nde özel...

Mersin Rum Ortodoks Kilisesi’nde Matem Haftası ve Paskalya Kutlamaları

Kutsal Ortodoks Kiliseleri'nde 2024 yılı Paskalya orucunun son haftası olan Matem Haftası 28 Nisan pazar akşamı başladı,...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi