29 Nisan 2024 Pazartesi

Film Aracılığıyla Binlerce Kişi Yaşamını İsa Mesih’e Adadı

Dünya çapında 200 bin’den fazla insan, Luis Palau Derneği tarafından yayınlanan filmi izledikten sonra yaşamlarını İsa Mesih’e adadı. 

‘Light Your World’ adlı 80 dakikalık film, 31 Aralık’ta çevrimiçi olarak gösterime girdi. Filmde tanıklıklara, Tanrı Sözü paylaşımına ve tapınma müziklerine yer verildi. Filmi izledikten sonra 245 bin izleyici İsa Mesih’i kabul etti ve 21 bin kişi Luis Palau Derneği’nden Hristiyan kaynakları talep etti. Yeni inanlılara dernek tarafından 50 günlük yeni bir adanmışlık okuma serisi verildi.

Andrew Palau, ‘‘Bu sıkıntılı zamanlarda, boş kararlardan ve gereksiz düşüncelerden daha fazlasına ihtiyacımız var. Gerçek bir umuda ihtiyacımız var. Tanrı’nın, filmi kutsadığını görmekten dolayı mutluyuz. Yaşamları değişen herkes için dua ediyoruz’’ dedi.

Film, Hristiyan sanatçılar Danny Gokey ve Darren Mulligan ile televizyon sunucusu Myrka Dellanos olmak üzere birkaç kişinin tanıklıklarını içeriyor. Luis Palau Derneği, Hristiyanları Tanrı’yı tanımayan beş kişi için dua etme sözü içeren ‘Dünyanızı Aydınlatma Mücadelesi’nde’ meydan okumaya çağırdı. 10 bin’den fazla Hristiyan çağrıyı kabul ettiğini söyledi. 

Dernek, inanlıların filmi Müjde’yi arkadaşları ve aileleriyle paylaşmaları için bir aracı olarak kullanmalarını istedi. Ocak ayında kısa tanıklıklar içeren dijital reklamlar kullanıldı. Reklamlar 237 ülkede 43 milyondan fazla kişiye ulaştı ve 1,9 milyon kişi Müjde’nin paylaşıldığı web sitesini ziyaret etti.

Light Your World, Luis Palau’nun 86 yaşında hayatını kaybettikten yaklaşık dokuz ay sonra çevrimiçi olarak yayınlandı. (CHL)

Rahip, Hac Yolculuğuna Hazırlanıyor

Peder Roger Landry, ABD'nin doğusunda yaklaşık 2.400 kilometrelik Ulusal Efkaristiya Hac rotasını tamamlamaya kendini adadı. Hac ziyaretleri,...

Hristiyanlar Yangının Harap Ettiği Kilisede İbadet Etti

Kutsal Cuma için ibadet etmek isteyen Hristiyanlar, 2022'de Fulani militanları tarafından ateşe verilen kilise binasında bir araya...

Hatay İskenderun’da Palmiye Pazarı

İskenderun’da Bayram Coşkusu Kilise Bahçesine Taştı İskenderun Aziz Corç Rum Ortodoks Kilisesi’nde, geçtiğimiz Pazar günü İsa Mesih’in Yeruşalim’e...

Evrensel Coşku Yaratan “The Chosen” SAT-7’ye Geliyor

SAT-7, uluslararası boyutta başarılı olan The Chosen dizisini yakında platformlarında yayınlanacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor. The Chosen, Orta...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi