27 Nisan 2024 Cumartesi

Kendini Tanrı’ya Adayacak Fenerbahçeli Futbolcu

Sportoto SüperLig ekiplerinden Fenerbahçe’nin başarılı ön liberosu Josef De Souza futbolu bıraktıktan sonra kendini Tanrı’ya adama planlarını ülke basınına anlattı.

Brezilya basınından ESPN’e konuşan Brezilyalı oyuncu, futbol kariyerini noktaladıktan sonra bir ok futbolcunun aksine teknik direktör olmak istemediğini ve kendisini ‘Bola de Neve’ isimli ‘Müjdesel’ bir mezhebe adayacağını açıkladı.

Başarılı orta saha futbolcusu, emekliliğinin ardından inancı doğrultusundaki planlarını şu sözlerle ifade etti; “Futbolu bıraktıktan sonra bugün de yaptığım şeyi yapmaya devam edeceğim. Tanrı’nın sözlerini ve mezhebimin düşüncelerini yayacağım. Bunu bir rahip olarak yapmayacağım. Çünkü rahip olmak için farklı bir yeteneğe sahip olmanız gerekir. Tanrı sözlerini konuşmak ise benim sevdiğim ve Vasco da Gama döneminden beri fırsat buldukça hep yaptığım bir şey.”

Tanrı’yı Anlatıyor ve Elinden Geldiğince Yardım Ediyor

‘Kartopu’ anlamına gelen ‘Bola de Neve’ mezhebinin üyesi olduğunu belirten De Souza, “Bu kuruluşa yardım ediyorum. Brezilya ve dünya çapında 300’den fazla kilisesi var. Ben de bu inanç doğrultusunda elimden geldiğince yardım ediyorum.”

Brezilya, Portekiz, Kanada, Uruguay, Arjantin ve Kolombiya’da faaliyetler gösteren özgürlükçü bir yorum olarak öne çıkan hareketin, bu ülkelerde 100 bine yakın takipçisi olduğu belirtiliyor.

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi