29 Nisan 2024 Pazartesi

Tanrı Sözü’nü Paylaştığı Sırada Öldürüldü

ABD Alabama’nın Montgomery kentinde Tanrı Sözü’nü paylaşan bir adam vurularak öldürüldü.

37 yaşındaki Thomas Hand, 2 yaşındaki çocuğunun önünde öldürüldü. Bazı kaynaklar saldırıya uğradığı sırada eşinin ve çocuğun kendisiyle birlikte olduğunu bildirdi.

Saldırı sonucu 17 yaşındaki Jerimiah Walker adlı bir kişinin tutuklandığı ve cinayetle suçlandığı bildirildi. Eşi Christine Kozlowski Hand, yaşananların tamamen rastgele bir şiddet eylemi olduğunu belirtti. Çiftin ikinci çocuğuna hamile olan Hand, desteklerini esirgemeyenler için teşekkür ederek, ‘‘Eşim Tommy Hand’in hayatını kaybetmesinin ardından destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Herkesin sevgisini ve desteğini hissediyorum’’ dedi.

Hand, mesajları memnuniyetle karşıladığını, ancak bazı sorular nedeniyle bunaldığını belirterek, ileri bir tarihte yeni bilgiler paylaşacağını söyledi.

Daily Mail, Thomas Hand’in 2018’de İsa Mesih’i kabul ettiğini ve Müjde’yi paylaşmak için zorlu mahalleleri ziyaret ettiğini söyledi. Arkadaşı Luke Lemus, ‘‘Kiliseye gitmeye başladı ve iman etti. Ardından gün boyu Kutsal Kitap okudu. Bu sadece eşi için üzücü bir olay değil. Bizler de çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Arkadaşımız şu an cennette’’ dedi.

Vurulmadan birkaç gün önce Thomas Hand, Facebook gönderisinde evlilik yıldönümlerini kutlamıştı. Mesajının sonunda, ‘‘Bu yaz bebeğimiz ile tanışmak için sabırsızlanıyorum’’ yazdı.

Hand’in kız kardeşi tarafından yas tutan aileye destek olmak için GoFundMe sayfasında yardım etkinliği başlatıldı. (CBN)

Geleneksel ‘‘Evlerde İlahi Okuma Etkinliği’’ Yeniden Gerçekleştirildi

İskenderun’da yaşayan Hristiyan gençler, yaklaşan Paskalya Bayramı çerçevesinde çeşitli etkinliklere de imza atıyorlar. Bu bağlamda Paskalya Hazırlık...

Episkopos Dahdal, Samandağ’da Palmiye Pazarı Ayini’ne İştirak Etti

Antakya ve Tüm Doğu Kiliseleri Patriği 10. Yuhanna’nın bereketi ile Hatay bölgesine giden Episkopos Arsenios Dahdal, Samandağ’da...

Rahip, Hac Yolculuğuna Hazırlanıyor

Peder Roger Landry, ABD'nin doğusunda yaklaşık 2.400 kilometrelik Ulusal Efkaristiya Hac rotasını tamamlamaya kendini adadı. Hac ziyaretleri,...

Hristiyanlar Yangının Harap Ettiği Kilisede İbadet Etti

Kutsal Cuma için ibadet etmek isteyen Hristiyanlar, 2022'de Fulani militanları tarafından ateşe verilen kilise binasında bir araya...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi