26 Nisan 2024 Cuma

Kol ve Ayaklarını Kaybeden Kadın Tanrı’da Şifa Buldu

Kol ve bacaklarını kaybeden kadın, hayatını kurtardığı için Tanrı’ya şükredip mutlu bir hayat yaşıyor.

Şiddetli bir enfeksiyon nedeniyle kol ve bacaklarını kaybeden bir kadın, Tanrı’ya olan inancının hayatını mutlu olarak yaşamaya karar vermesine yardım ettiğini söylüyor.

Coral Springs, Florida’dan Kayleigh Ferguson-Walker, 2017 yılının başlarında Kan zehirlenmesi hastalığına yakalandıktan sonra hem kollarını hem bacaklarını kaybetti. Hastalığa yakalandığı zaman ikinci çocuğuna altı aylık hamileydi. Doktorlar bebeği kurtaramadılar ve ameliyat için hastaneye kaldırıldı.

13 ameliyat geçiren Kayleigh, şimdi,bir protez kullanıyor ve yeni yaşam tarzına uyum sağlıyor.

Kayleigh, “Ben sadece burada, kol ve bacaklarım yok, hiçbir şey yapamam diye oturmak yerine, kendimi neler yapabileceğim konusunda zorluyorum. Hayır, bu şekilde düşünemem ve ben her zaman insanlara kötü günlerim olmadığı için değil ama hala hayatta olduğum için gülümsüyorum” diyor.

“SADECE O’NUN LÜTFUYLA OLDU”

Kayleigh, “Sadece O’nun lütfuyla” diyor. “Sadece O’nun lütfuyla. Her şey O’nun sayesinde. Tüm bunlarla yüzleşmek için sana güç veren tek kişi O” dedi.

Arkadaşları ve ailesi, Kayleigh’nin tıbbi harcamaları için para toplamaya ve engelli erişimine uygun bir ev inşa edilmesine yardımcı olmak için bir fon oluşturdu.

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi