19 Mart 2024 Salı

Ünlü Yıldız Gözyaşları İçinde Tanıklığını Paylaştı

Ünlü Yıldız Gözyaşları İçinde Tanıklığını Paylaştı:”Ben Tanrı’nın Çocuğuyum.”

Amerikalı genç oyuncu ve pop şarkıcısı Selena Gomez, bu yıl Los Angeles’taki Hillsong Konferansı’nda yaşamı boyunca Tanrı ile nasıl yürüdüğünü anlattı.

Tanıklığını çocukluğundan bu yana ayrıntılı olarak anlattığı bir mektup şeklinde paylaşan 25 yaşındaki şarkıcı, 15 yaşındaki haline konuşup “Zaten inancın var, ancak neye iman ettiğini bilmiyorsun. Sen, zaten seni gören ve ismini çağıran Tanrı’ya aitsin, bunun bir akşam duasından öte bir şey olduğunu henüz bilmiyorsun. Bunun hayatında yaşadığın en önemli ilişki olduğunu bilmiyorsun, ancak bekle” ifadelerini kullandı.

Gomez, inancının ve şöhretinin zamanla büyüdüğünü ve nihayet iki yıl önce İsa Mesih ile 23. doğum gününde gerçekten karşılaştığını izleyenlerle paylaştı.

Texas doğumlu sanatçı, İsa Mesih’le karşılamasını “23. doğum gününde, İsa senin için gerçek olacak. Akşam dualarından çok, arkadaşlarının gücünden çok, adanmışlıktan daha fazla, O senin için gerçek olacak” diye niteledi.

Gomez, Tanrı’nın onu ne kadar çok sevdiğini fark edene kadar, Hollywood’daki hayatının çok karmaşık ve acı verici olduğunu söyledi.

“Gerçek kimliğinin, Tanrı’nın seçilmiş ve sevilen kızı olduğunu öğreneceksin. Sekiz yıl sonra bir kilise ayininde içindeki her şey değişecek. Tüm yıllar boyunca seni izleyen Tanrı’yı somut olarak hissedeceksin. Kutsal Ruh, dikkatini çeken her şeyden daha yüksek sesle konuşacak seninle” şeklinde mektubuna devam etti.

Gomez’in ifadesi, “Selena, sen yeterlisin. Çok sıkı çalıştığın için değil. Çok sevildiğin ya da en iyi yüzünü gösterdiğin için değil. Sana büyük bir platform verildiği için, başkaları ‘sen yetiyorsun’ dediği için değil. Sen yeterlisin, çünkü sen Tanrı’nın çocuğusun. Sen en başından beri istenmişsin. Sen yeterlisin çünkü onun merhameti seni kurtardı ve seni örttü” diyerek İsa’ya olan inancının cesur beyanıyla sona erdi. (Cbn)

İskenderun’da Paskalya Öncesi Et Orucu Başladı

İskenderunlu Ortodokslar, geçtiğimiz hafta sonu ‘Et Karnavalı-Merfağ’ gerçekleştirerek, Paskalya öncesinde et orucuna başladı. Bu hafta sonu ise Peynir Karnavalı...

Papaz Aleksandır Çıkırık, Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Edirne'de geçen yıl 17 Mart'ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bulgar Ortodoks Sveti Georgi Kilisesi papazı Aleksandır Çıkırık, ölümünün...

Şiddetli Yağış ve Sel, 6 Binden Fazla Yerinden Edilmiş Aileyi Etkiledi

Yemen'in orta kesimlerindeki Marib şehrinde şiddetli yağış ve selden 6 bin yerinden edilmiş ailenin etkilendiği duyuruldu. Yemen hükümetine...

Hristiyan Yardım Kurumu, Binlerce Teolojik Kitap Bağışlayacak

Hristiyan yardım kurumu, dünya çapında teolojik kaynaklardaki boşluğu doldurmak için 10 bin'den fazla kitap bağışlayacak. Langham Partnership organizasyonu...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi