29 Nisan 2024 Pazartesi

Sağlık Bakanı Koca: Toplam Corona Virüsü Vaka Sayımız 18

Sağlık Bakanı Koca’nın açıklamasında, “Yeni vaka sayısı 12, toplam vaka sayımızsa 18’dir” ifadeleri yer aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip corona virüse (Covid-19) ilişkin, Avrupa’dan gelmiş 7, Amerika’dan gelmiş 3 vaka olduğunu bildirdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ilk vakanın gözlemde tutulan çevresindeki 2 kişiye tanı konulduğu bilgisini paylaşarak, “Avrupa’dan gelmiş 7, Amerika’dan gelmiş 3 vakamız var” ifadelerini kullandı.

Durumun üzücü olduğunu belirten Koca, “Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Koca, toplam vaka sayısına ilişkin ise, “Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir” açıklamasını yaptı.

Bakan Koca’dan, Korona Virüsüne Karşı ’14 Kural’ Paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Korona virüs riskine karşı ve yurt dışından dönüşlerde yapılması gereken Bakan Koca, Twitter hesabından, bakanlık tarafından hazırlanan ve Korona virüs riskine karşı 14 kuralın yer aldığı afişi paylaştı.

 (NTV,Sözcü)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi