30 Nisan 2024 Salı

Roma Downey, YouTube Üzerinden Günlük Motivasyon Videoları Yayınlamaya Başladı

Hollywood oyuncusu, “İncil” dizisinin yönetmen ve yapımcısı Roma Downey, insanların kaygılarını aşmalarına yardımcı olan günlük motive edici videoları Youtube üzerinden yayınlamaya başladı. 

Roma Downey

Roma Downey, “A Moment of Light with Roma Downey” adlı Youtube kanalı üzerinden her güne özel müzik eşliğinde ve İncil’den alıntılar yaptığı seslendirmeleri ile doğadan görüntülerin olduğu kısa klipler yayınlıyor.

Downey, hazırladığı bu özel klipler sayesinde insanlara doğanın eşsizliğini ve Tanrı’nın bereketini hatırlatarak endişelerini aşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. 

Aynı zamanda LightWorkers medya şirketinin kurucusu ve başkanı olan Roma Downey: “Okyanusun yanında yaşadığım için çok şanlı hissediyorum. Tanrı ile doğa arasındaki eşsiz bağ her zaman hissediyordum. Gün doğumu ve gün batımının görüntülerini İncil’den kesitler ile birleştirmeye başladığımda insanların bunu sevdiğini gördüm” açıklamasında bulundu. 

Video oluşturmaya başlamadan önce her zaman dua ettiğini ekleyen Aktris: “Kutsal Ruh’un oluşturduğum video içeriklerinin insanların kalplerine ulaştırması, ihtiyacı olanlara teselli ve cesaret getirmesi için dua ediyorum” dedi.

Roma Downey Hakkında:

Downey, ilk kez 1994 – 2003 yılları arasında yayınlanan ve en iyi TV dizisi olarak tanınan ”Angel Touch” dizisindeki Monica rolüyle tanınmıştı.

Daha sonra 1997 ve 1998 yıllarında “Drama Dizisindeki En İyi Kadın Oyuncu” unvanı ile Emmy ödülüne ardından ise 1998 ve 1999 yıllarında TV dizisindeki ”En İyi Kadın Oyuncu” unvanını alarak Altın Küre Ödüllerinin sahibi oldu. 

2013 yılında kocası Mark Barnett ile birlikte «İncil» adlı mini bir dizi çekti. Dizi, Kutsal Kitabın Yaratılış bölümünden Vahiy kitabına kadar en önemli 10 öğretiyi konu almaktadır. 

İncil adlı mini dizi daha galada gününde 13 milyona aşkın izleme toplayarak İspanyol Tv kanallarında en çok oy alan dizi oldu. 

İncil dizisi ile bir kez daha adını duyuran Roma Downey’in hayata geçirdiği projeleri sayesinde Hollywood bulvarında Mark Barnett’in yanında bir yıldız oldu. (O.D/CP)

Din Değiştirme Karşıtı Yasaların Son Bulması İstendi

Release International, Hindistan'da din değiştirme karşıtı yasaların Hristiyanlara yönelik baskıya ve şiddete neden olduğunu söyleyerek yürürlükten kaldırılmasını...

Episkoposlar, Katoliklere Yönelik Saldırıları Kınadı

Hindistan'da episkoposlar, aşırılık yanlısı bir grubun Katolik okuluna yönelik saldırısını kınadı. 16 Nisan'da yaşanan saldırıda Telangana eyaletindeki Rahibe...

Hristiyan Liderler Ruanda Soykırımının 30. Yılını Andı

Afrika Hristiyan Uzmanlar Forumu (ACPF) üyeleri, yaklaşık 800 bin kişinin hayatını kaybettiği Ruanda soykırımının 30. yıldönümünde mağdur...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Saldırılar Son Bulmuyor

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Hristiyanlara zulmeden Müttefik Demokratik Güçler (ADF) adlı terör örgütü, Beni kentinde düzenlediği saldırıda 12...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi