27 Nisan 2024 Cumartesi

Hristiyan Şarkıcı Grammy Ödüllerine Aday Gösterildi

Kari Jobe, “THE BLESSING” şarkısı ile Grammy Ödüllerine aday gösterildi.

Kari Jobe

Hristiyan şarkılarının ünlü lideri Kari Jobe, “The Blessing” adlı şarkısı ile Grammy Ödülüne aday gösterildi. Şarkının şu an için YouTube üzerinden izlenme sayısı 54 milyonu aşmış durumda.

Kari Jove ve Eşi Cody Carnes

Kari Jobe, bu yılın dünya kült marşı haline gelen “The Blessing” şarkısını, eşi ve söz yazarı Cody Carnes, Pastor Stephen Furtick ve Elevation Worship’den Chris Brown ile birlikte yazdı.

Şarkı, koronavirüsün dünyaya yayılmasından tam bir hafta önce yazılıp yayınlandı.

Kari Jobe: “Grammy Ödülüne adaylığımın haberini almak paha biçilmez. Bu bestenin hepimiz için zorlu geçen bu yılda önemi çok büyük. Tanrı, “The Blessing” şarkısı ile verdiği sözleri hiç unutmadığını adeta bize hatırlatmak istiyor. Hepimizin göklerin bereketini ve iyiliğini hayatımız boyunca hissetmemiz için dua ediyorum” açıklamasında bulundu.

The Christian Beat haber kaynağının aktardığı bilgilere göre bu adaylık, Kari Jobe’nin prestijli müzik ödülü olan Grammy’ye ikinci adaylığı oluyor.

Bu yıl online olarak gerçekleşecek olan 63. Grammy ödül töreni 31 Ocak 2021 tarihinde CBS kanalı üzerinden yayınlanacak.

Amerikalı çağdaş Hıristiyan şarkıcısı ve söz yazarı olan Kari Brooke Jobe, 2009’daki ilk albümünden bu yana aday gösterildiği iki Grammy Ödülü ve dokuz Dove ödüllerinden dördünü kazandı. (O.D/cnl.news)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi