26 Nisan 2024 Cuma

Irma Kasırgası’nın Ardından Verdiği Zarar Ortaya Çıktı

Florida Başepiskoposluğu Sözcüsü Bob Reddy, Irma Kasırgası’nın ardından Venedik Katolik Episkoposluğuna bağlı birçok kilise ve okul, Irma Kasırgası’ndan çeşitli seviyelerde zarar gördüğünü belirtti.

Fort Myers’ın Francis Xavier Katolik Okulu, yeni medya merkezinin üstünde büyük bir çatının hasar görmesine ve kampüsün her tarafına su girmesine, yıkıntıların oluşmasına ve bazı diğer yüzeysel hasarlara neden oldu.

Peder Verot Lisesi’ndeki deki hasar, stadyumun yakınında çökmüş bir çardak, işaret levhaları ve yere düşmüş birçok ağaç, dallar ve palmiye yapraklarından ibaretti.

Estero’daki Lady of Light Kilisesi ve Bonita Springs’deki Büyük Kilise’nin, ciddi çatı hasarlarının olduğunu ve sızıntıların oluştuğu söylendi.

Naples’daki Aziz Elizabeth Seton Katolik Okulu’nda dört binanın camlarının kırıldığı, birçok sınıfın sular altında kaldığını vardı ve korkulukların büyük kısmının yerlerinden sökülmüş olduğu belirtildi. Aziz John Neumann Katolik Lisesi bir miktar zarar görürken bir şahıs fırtınayı atlatan okul yöneticisi rahibelerin evinden jeneratörü çalındığı bildirildi. Ayrıca, Aziz Ann Katolik Okulunun her sınıfını su basmış ve tüm binalarında çatı hasarı bulunuyordu.

Naples’daki Aziz Evanjestist Kilisesi’nde büyük bir çatı hasarı vardı. 1920’li yıllarda inşa edilen Clewiston’taki Aziz Margaret Kilisesi’nde, çatı, kilise binası ve papazın makam odasında hasar oluşmuştu. Moore Haven’deki İşçi Aziz Joseph Kilisesi ve Buckhead Ridge’teki Aziz Therese Hizmet binasının ciddi çatı hasarının olduğu belirtildi.(News-press)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi