27 Nisan 2024 Cumartesi

Justin Bieber, İsa Mesih Tarafından Affedildiği İçin Şükretti

Bir zamanlar kötü haberlere konu olan pop yıldızı Justin Bieber, İsa’ya, artık utanç içinde yaşamak zorunda olmadığı için teşekkür etti.

“What Do You Mean?” şarkısını seslendiren sanatçı Hristiyan inancının anlamı hakkındaki düşüncelerini 140 milyondan fazla takipçisi olan Instagram sayfasında paylaştı.

“Hayatım için teşekkür ederim İsa. Affedildiğim için teşekkür ederim! Bana yeterli olduğumu gösterdiğin için teşekkür ederim!” diye yazdı.

“Artık utanç içinde olmadığım ama sevdiğim, seçildiğim ve affedildiğimi bilerek göğsümü gererek ve başım yüksekte durabildiğim için teşekkür ederim!”

Ayrıca milyonlarca takipçisini tüm yüklerini İsa’ya vermeleri için teşvik etti.

“Geçmişinizle mücadele ediyorsanız İsa’ya verin! Ona yük olmaz! O sizi seviyor ve hayatınızdaki iyi ve kötü tüm küçük ayrıntıları bilmekle onur duyuyor! Size kızmıyor, sizin için en iyisini istiyor!” dedi.

Tanrı tarafından affedildiğini belirtmesi, Bieber’ın yıllarca, sarhoşken araba kullanma, uyuşturucu kullanımı ve araba yarışı için tutuklanmasının ardından yaşadığı bir dizi olayı kapsıyor. 2014 yılında, evine yumurta atmakla suçlandığı bir komşusuyla davasını çözümlemek için de 80.000 dolar ödemişti.

Ama aynı yıl, Tanrı yolunda yürümeye başladı ve vaftiz oldu. O zamandan beri inancına bağlı yaşıyor. (CT)

24 Nisan Anma Töreni, Kutsal Sunu Ayini ile Gerçekleştirildi

24 Nisan anma Surp Badarak'ı (Kutsal Sunu Ayini) Kuzguncuk Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde sunuldu. Türkiye Ermenileri Patriği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Nisan Vesilesiyle Yayınladığı Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna gönderdiği 24 Nisan taziye mesajı, bugün İstanbul Kuzguncuk Surp...

Türkiye Ermenileri Patrik Sahak II’nin 24 Nisan Anması Mesajı

Türkiye Ermenileri Patriği Kadasetli Sahak II, 24 Nisan anması için bir mesaj yayınladı. Bugün 24 Nisan. Bu...

Hindistan’da Şifa için Dua Edilmesi Yasaklandı

Hindistan'ın Assam eyaletinde hastaların şifa bulması için dua edilmesi yasaklandı. Karar, Hristiyanlar tarafından endişeyle karşılandı. 2024 tarihli yasa...

Bu haberleri okudunuz mu?Benzer İçerikler
Sizin için önerildi